Tekken 8 Kapalı Beta Testi İçin Kayıtlar Açıldı

Dayak yemek ve atmak isteyenler koşsun!

Japonya menşeli yayıncı Bandai Namco Entertainment, Tekken 8 kapalı beta testi için başlangıç tarihini ve kayıtların açıldığını duyurdu. Eğer serinin yeni oyununu çıkışından önce denemeyi istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat diyelim. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Modern Warfare 3 Açık Beta Testi, Ekim Ayında Başlayacak


Tekken serisinin yeni oyunu için heyecan gittikçe artıyor. 2024 yılının başlarında satışa sunulması beklenen oyun için, iki safhalı olarak kapalı aş testi gerçekleştirilmişti. Bandai Namco Entertainment tarafından yapılan yeni duyuru ile Tekken 8 kapalı beta testi için hem tarih verildi hem de kayıtlar açıldı. Eğer şansınızı denemeyi istiyorsanız, bedava olduğunu söyleyelim ama seçilmek için şansın yüzünüze gülmesi gerekiyor.

Öncelikle 11 Ekim 2023 Çarşamba günü TSİ 10:00 öncesinde buradan ilgili kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Seçilmeniz durumunda ise bir hafta sonrasınd, aynı saatte kodlar iletilecek ve gerekli bilgilendirmeler yapılacak.

Tekken 8 Kapalı Beta Testi Ne Zaman Başlıyor ve İçeriğinde Neler Var?

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarını kapsayacak olan kapalı beta testi, 20 Ekim 2023 Cuma günü TSİ 10:00 sıralarında başlayacak ve 23 Ekim 2023 Pazartesi günü aynı saatte sona erecek. Ancak 21 Ekim 2023 Cumartesi günü TSİ 11:00 ile 14:00 arasında üç saatlik bir sunucu bakımı gerçekleştirilecek.

Yeni Tekken 8 Oynanış Detayları Ortaya Çıktı

Kapalı beta testi sırasında, katılımcıları seçilebilir on dokuz dövüşçü bekliyor. Jin, Jun, Kazuya, Paul, Asuka, Hwoarang, Lili, Xiaoyu ve Nina dahil belirlenen isimler şöyle;

Çapraz platform desteği ile katılımcıların diğer platformlardaki katılımcılara da meydan okuyabileceği kapalı beta testinde, Tekken Fight Lounge, TEKKEN DOJO, Beach Area, Battle Area ve özelleştirme mağazası kapsamında bolca içeriğe erişim sağlayabilme mümkün olacak. Ayrıca katılımcılar sohbet kısmında birbirleriyle iletişim de kurabilecekler.

Exit mobile version