Tekken 8 Kapalı Ağ Testi Tarihleri Duyuruldu

Kaydınızı yaptırmayı unutmayın!

Tekken 8 Kapalı Ağ Testi Tarihleri Duyuruldu

Kısa bir süre önce gündeme gelen Tekken 8 kapalı ağ testi, Bandai Namco Entertainment tarafından resmi olarak duyuruldu. Eğer katılımda bulunmayı isterseniz, resmi sayfa üzerinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Steam Next Fest: Yaz 2023 Tarihleri Duyuruldu


Tekken serisinin sıradaki oyunu, Eylül ayındaki State of Play sırasında duyurulmuştu. Henüz bir çıkış tarihi verilmemiş olan Tekken 8, PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Tekken 8 Kapalı Ağ Testi Ne Zaman Başlayacak?

Dün resmi olarak duyuru yapan Bandai Namco Entertainment, şanslı oyuncuların katılımda bulunabileceği kapalı ağ testi için beklenen açıklamayı yaptı. Öncelikli olarak PlayStation 5 için 21 – 24 Temmuz 2023 tarihleri arasında ve 28 – 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında da yine PlayStation 5’e ek olarak PC (Steam) ve Xbox Series için olmak üzere iki safhada düzenlenecek. Katılımda bulunmayı isterseniz, resmi sayfa üzerinden kayıt yaptırarak seçilmek için bekleyişe geçebilirsiniz.

Japon yayıncı tarafından verilen bilgiler ile kapalı ağ testi sırasında karşımıza çıkacak olan mod, onuncu rütbeye kadar çıkabileceğiniz ve çapraz-platform eşleşmesinin desteklendiği Ranked Matches olacak iken oynanış değişiklikleri, oynanabilir karakterler ve arenalar şöyle;

Oynanış Değişiklikleri

Oynanabilir Karakterler

Seçilebilir Olacak Sahneler

Exit mobile version