Tekken 8 Demosu Ne Zaman Yayınlanacak? İşte Tarih!

Oyunu çıkışından önce deneyebileceksiniz...

Tekken 8 Demosu Ne Zaman Yayınlanacak İşte Tarih!

Eğer son çıkacak Tekken oyununu çıkışından önce denemeyi istiyorsanız, fazla bir süre beklemek durumunda değilsiniz. Bandai Namco Entertainment tarafından yapılan duyuru ile Tekken 8 demosu PlayStation 5 kullanıcıları ile bu hafta içerisinde buluşacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Baldur’s Gate 3’ün Deneme Sürümü Yayınlandı


2022 yılının Eylül ayında duyurulmuş olan Tekken 8, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için 25 Ocak 2024 tarihinde satışa sunulacak. Geride bıraktığımız zaman zarfında, karakterlere odaklı tanıtım fragmanları yayınlanmış iken, biri ağ diğeri de kapalı beta olmak üzere iki farklı test gerçekleştirilmişti. Eğer ikisine de katılamamışsanız, üzülmeyin. Çünkü Bandai Namco Entertainment tarafından Tekken 8 demosu yayınlanacak.

Tekken 8 Demosu, İlk Olarak PlayStation 5 Kullanıcılarına Sunulacak

14 Aralık 2023 tarihinde PlayStation 5 için yayınlanacak olan demo, 21 Aralık 2023 tarihinde de PC (Steam) ve Xbox Series kullanıcıları ile buluşacak.

Verilen bilgilere göre, The Dark Awakends adı altındaki hikaye ve Arcade Quest modlarının ayrı ayrı ilk bölümünü oynayabilecek iken, Super Ghost Battle, Versus ve Gallery modlarına da göz atabileceksiniz.

Reina ve Victor Chevalier gibi yeni isimlerin de yer aldığı otuz iki karakterden sadece üç tanesi seçilebilir olacak: Jin, Kazuya ve Paul. Bununla birlikte, seçilebilir olacak arenalar da Sanctum, Urban Square ve Yakushima olarak açıklandı.

 

Exit mobile version