Tekken 8 Çıkış Tarihi Belli Oldu: Ocak Ayında Geliyor!

Sızıntı kısmen doğru çıktı...

Tekken 8 Çıkış Tarihi Belli Oldu Ocak Ayında Geliyor!

Tekken 8 çıkış tarihi, yayınlanan yeni GamesCom 2023 fragmanı ile belli oldu. Ayrıca Arcade Quest isimli farklı bir hikaye modu da bizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Starfield Canlı Aksiyon Fragmanı Yayınlandı


Dövüş denince akla gelen ilk isimlerden bir tanesi olan Tekken, oldukça uzun bir aradan sonra yeni oyunu ile serinin hayranları ve türün meraklıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Eylül ayındaki State of Play sırasında duyurulan Tekken 8, son olarak GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında da karşımıza çıktı.

Tekken 8 Çıkış Tarihi Açıklandı

Sahneye çıkan yönetmen Katsuhiro Harada, 26 Ocak 2024 tarihinde çıkacak olan devam oyunu hakkında yeni bilgiler vermiş iken yeni bir fragman da yayınlandı. Hikaye moduna dair kısa kesitlerin sunulduğu fragmanda, ilk günden oyunda otuz iki dövüşçünün olacağı da teyit edildi.

Fragmandaki bir diğer dikkat çeken detay ise Arcade Quest oldu. Bir modun oynanışına göre, kendi karakterimizi oluşturacak ve dövüş türünün klasik arcade sahnesinin etrafında dönecek bir hikayeye ortak olacağız. Serinin genel profiline göre hayli farklı bir tadının olacağının her halinden belli oluyor.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Tekken 8 için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Tekken 8 Fiyatı

Steam

PlayStation

Xbox

Exit mobile version