Tek Kişinin Geliştirdiği Project GRAY, Muazzam Görünüyor

Muazzam iş!

Tek Kişinin Geliştirdiği Project GRAY, Muazzam Görünüyor

Oldukça uzun zamandır tek kişinin geliştirdiği Project GRAY için bugün on altı dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Açık dünya oynanışın sunulacağı oyunun,  bir kişiye göre gerçekten de göze hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: People Can Fly ve Take-Two Interactive, Yollarını Ayırdılar


Oyun dünyasında ekip olarak geliştirilen oyunların yanı sıra bireysel çabalar ile geliştirilen oyunlar da mevcut. Mesela Thomas Was Alone, Minecraft, Stardew Valley, Undertale ve Bright Memory: Infinite bunlardan ilk akla gelenler. Project GRAY ise bunların arasında belki de en sağlam olanı diyebileceğimiz türden bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

Her ne kadar adına bakınca bir stüdyoymuş gibi algılansa da, Project GRAY, In-D adı altında Güney Koreli bir kişi tarafından geliştiriliyor. Birkaç yıldır geliştirilme aşamasında olan oyun için geliştirici, on altı dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.

Tek Kişinin Geliştirdiği Project GRAY Videosunu Kaçırmayın

Açık dünya aksiyon-macera türündeki oyununun hikayesine göre, her şey Grey adı verilen gelişmiş bir yaratık uygarlığının Asirma isimli bir gezegende ortaya çıkması ile başlıyor. Biz ise gezegenin yerlisi Galoso rolünde olacağız. Yaratık uygarlığının arkadaş canlısı yardımı ile özel yetenekler kazanan Galoso, bunun altında yatan sırları keşfediyor ve Grey’yi gezegenden uzaklaştırmak için savaşmaya başlıyor.

Şu an için oyunda kullanılan grafik motoruna dair bir detay verilmemiş olsa da, karakter modellemesinin, çevre tasarımının, fizik etkilerinin ve çatışma ve tırmanma mekaniklerinin göze bir hayli koş göründüğünü söyleyebiliriz. Ayrıca karakterimizin özel yeteneklerini de görebilmek mümkün oluyor.

In-D tarafından söylenene göre bu video, herkesin projeyi görebilmesi ve kendisine yardım edebilmesi için bir ekip oluşturma umudu ile yayınlanmış. Diğer bir deyişle, oyunun yakın bir zaman içerisinde çıkmayacağı bariz bir şekilde ortada diyebiliriz.

Exit mobile version