Techland Yeni Projesinden Yeni Görsel Yayınladı

Yeni detaylar ortaya çıktı...

Techland Yeni Projesinden Yeni Görsel Yayınladı

Uzun bir aradan sonra, Polonya menşeli geliştirici Techland yeni projesinden yeni görsel ile karşımıza çıktı. Şimdilik gizemli proje hakkında pek bir şey bilmiyor olsak da, genel tabloya yeni parçalar oturmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Techland Yeni Projesinden Yeni Görsel Paylaştı

Halihazırda Dying Light 2 için yeni içerikler hazırlamaya devam eden stüdyo, arka planda da açık dünya fantastik Rol Yapma Oyunu türündeki farklı bir proje üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında yayınlanan ilk konsept sanat çalışması ile az da olsa bir fikir sahibi olmuştuk. Uncharted: Kayıp Miras oyununun geçtiği mekanları hatırlatan bu görselin ardından, bu hafta yeni bir görsel daha yayınlandı.

Geri planda, gökyüzünde oyunun geçtiği gezegenin parçalanmış muhtemel uydusunu görebiliyoruz. Ön planda ise bir ağaca tutunmuş olan bir karakter var. Bu, büyük ihtimalle ana karakterimiz olacakmış ve oyun da Dying Light oyunlarında sunulan mekanikleri barındıracakmış gibi görünüyor. Sanat çalışması zaten genel olarak tapınaklar ve farklı türdeki hayvanlar ile Tomb Raider ve Uncharted oyunlarından aşina olduğumuz ortamı da barındırıyor.

Egzotik bir temanın yansıtılacağı ve keşif unsurlarının da ön planda olacağı söylenen projenin ekibinde Cyberpunk 2077 ve The Witcher oyunlarının yanı sıra, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment, Microsoft, Arkane Studios, Deep Silver, Playground Games ve People Can Fly

Exit mobile version