Techland Yeni Oyunun İlk Görseli ile Karşımıza Çıktı

Farklı bir deneyim sunacaklarmış...

Techland yeni oyunun ilk görseli ile karşımıza çıktı. Açık dünyada geçen fantastik Rol Yapma Oyunu olacak sıradaki proje hakkında ilk söylenenler ile haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Dying Light 2 Hikaye İçeriği Ertelendi


Bildiğiniz gibi Techland, daha çok Dead Island ve Dying Light serisi ile tanınan bir stüdyo. Ne var ki, geçtiğimiz yıllar boyunca açık dünya oynanış sunan yeni bir fantastik Rol Yapma Oyunu yapma konusundaki isteklerini gündeme getiriyorlardı.

Techland Yeni Oyunun İlk Görseli için Paylaşımda Bulundu

Halihazırda Dying Light 2 için yapılan beş yıllık destek planı kapsamında yeni içerikler üzerinde çalışmakta olan Polonya menşeli geliştirici, bir yandan da açık dünya fantastik Rol Yapma Oyunu üzerinde de çalışmalarına başlamış. Hatta ilk konsept sanat çalışmasını da yayınlandı.

Techland Yeni Oyun İlk Görsel

Sizin de görebileceğiniz üzere, bilhassa Uncharted: Kayıp Miras esintilerinin olduğu bir tasarım ile aşina olduğumuz Techland oyunlarından oldukça farklı bir yapıda oyun ile karşılaşacağımıza şüphe yok. Kaldı ki Üst Yöneticisi Pawel Marchewka da geride bıraktığımız yıllarda satışa sunulanlardan bir hayli farklı ve yeni bir fikri mülkiyet ile karşımıza çıkmayı hedeflediklerini söylüyor. Yıllar boyunca kazanılan deneyim ve yetenekleri yeni fikirler ve yaratıcılık ile birleştirerek, genişleyen açık bir dünyada geçen fantastik bir hikayenin anlatıldığı ve tam bir yeni nesil deneyim sunan oyun geliştirmek istiyorlarmış.

Marchewka her ne kadar şu an için daha fazla detay paylaşmaktan kaçınıyor olsa da, düzgün bir yatırımın yapıldığını ve doğru zaman geldiğinde duyurmak için sabırsızlandıklarını söylüyor.

Diğer yandan, ekipte oldukça deneyimli geliştiricilerin yer aldığı da söyleniyor. Witcher 2: Assassins of Kings ve içerikleri ile The Witcher 3: The Wild Hunt oyununda Hikaye Yönetmeni olan Karolina Stachyra ve Baş Hikaye Anlatımcısı Arkadiusz Borowik, Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: The Wild Hunt oyunlarında Açık Dünya Yönetmeni Bartosz Ochman, Ubisoft, Warner Bros. ve Microsoft bünyesinde Yaratıcı Yönetmen olarak görev alan Mario Maltezos, Arkane Studios, Deep Silver ve Playground Games bünyesinde Baş Oyun Tasarımcısı olan David McClure, Horizon: Zero Dawn ve genişletme paketi The Frozen Wilds oyunlarında Baş Animatör olan Kevin Quaid ve People Can Fly bünyesinde Baş Kullanıcı Arayüzü Tasarımcısı olan Marcin Surosz, bu isimlerden birkaçı olarak açıklanmış.

Bakalım Techland stüdyosunun yeni oyununu ne zaman göreceğiz? Şu an için gelişmeleri ve olası sızıntıları takip etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Bekleyelim ve görelim.

Exit mobile version