Techland Dying Light Oyuncularına Büyük Sürpriz Yaptı!

Aman efendim, bu ne hoş bir sürpriz!

Techland Dying Light Oyuncularına Büyük Sürpriz Yaptı!

Techland Dying Light oyuncuları için hoş bir sürpriz yaptı ve genişletme ve dört indirilebilir içerik paketini ücretsiz olarak sunmaya başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Dying Light 2 Genişletme Paketi Detayları


Dead Island sonrasında Dead Island 2 ile karşımıza çıkmasını beklediğimiz Techland, Deep Silver ile yaşanan anlaşmazlıklar sonrasında, 2015 yılının Ocak ayında Dying Light’ı satışa sunmuştu. Bu yılın Ocak ayında yedinci yaşını dolduran oyun, artık içerik anlamında olmasa da güncellemeler ile halen desteklenmeye devam ediliyor.

Bildiğiniz gibi ana oyunun çıkışından yaklaşık bir yıl sonra, 12 Şubat 2016 tarihinde, The Following adı altında bağımsız bir genişletme paketi sunulmuştu. Sezon Bileti sahiplerinin ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabildikleri bu genişletme paketi, Dying Light’ın bütün indirilebilir içerikleri ve içerik güncellemelerinin de bulunduğu Gelişmiş Sürüm versiyonunda da bulunuyor.

Techland Dying Light İçeriklerini Ücretsiz Dağıtıyor!

İşte bu Dying Light: The Following – Gelişmiş Sürüm, Techland tarafından yapılan yeni duyuru ile ana oyuna sahip olan bütün oyuncular için ücretsiz yükseltme olanağı erişilebilir oldu. Tek yapmanız gereken, oyuna giriş yaptıktan sonra ana menüdeki ‘DLC Paketleri’ni seçmek olacak. Bu yolla, bütün içeriklere tek kuruş ödemeden sahip olmuş olacaksınız.

The Following, büyük ve özgün bir haritada ana karakterimiz ile ilgili yepyeni bir hikaye anlatıyor olup, özelleştirilebilir arazi araçlarını da kullanımımıza sunuyor. Dört indirilebilir içerikten kendi yan hikayesine sahip bir mod iken, Cuisine & Cargo iki yeni karantina bölgesini, En Büyük Afetzede Paketi (Ultimate Survivor Bundle) özel silahlar ve kıyafetler ve Kaza Testi Görünüm Paketi de aracınızı özelleştirmek için bir görünüm paketi oluyor.

Son olarak, Dying Light için üç farklı grafik modunun seçilebilir olduğu yeni nesil güncellemelerinin de yayınlanmış olduğunu hatırlatalım. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonlarında Performans modu 1080p çözünürlükte 60 FPS akıcılığında oynayabiliyorsunuz. Dengeli modunda 1440p (QHD) çözünürlükte 60 FPS ayarları söz konusu iken, Kalite ise 4K çözünürlükte 30 FPS akıcılık sunuyor.

Oyunun PlayStation 4 Pro versiyonu için birtakım iyileştirmeler yapılmış iken, Series S ve One X üzerinde de 1080p çözünürlükte 30 FPS akıcılığında oynayabildiğiniz Performans ve 1440p çözünürlükte yine 30 FPS akıcılığında oynayabildiğiniz Kalite modları bulunuyor.

Exit mobile version