Techland Dying Light 3 İçin Yoklama Çekiyor

Üçüncü oyun geliyor mu?

Techland Dying Light 3 İçin Yoklama Çekiyor

Görünüşe göre Techland Dying Light 3 için planlara çoktan başlamış. Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, yönetmen Tymon Smektala tarafından Twitter üzerinden başlatılan bir anket heyecan yarattı.


İlginizi Çekebilir: Techland Yeni Projesinden Yeni Görsel Yayınladı


Geçtiğimiz yıl çıkan Dying Light 2 Stay Human, oldukça büyük beğeni toplamıştı. Hikayede Aiden Caldwell rolüne bürünüp, Villedor şehrine gidiyor ve kayıp kız kardeşimiz Mia’yı bulmaya çalışıyoruz. Oyunun çıkışından önce beş yıllık bir içerik desteğinin sunulacağını söyleyen Techland’in, halihazırda bu sözünü tutmaya devam eder iken aynı zamanda gizemli bir proje üzerinde de çalıştığını biliyoruz. Ancak görünen o ki Polonya menşeli stüdyo, Dying Light markasına bir oyun daha kazandırmanın da planlarını yapıyor.

Techland Dying Light 3 İçin Düğmeye Gizliden Bastı

Twitter üzerinden bir anket başlatan yönetmen Tymon Smektala, Dying Light 3 için bir duyuru yapmadığını söyledikten sonra, Dying Light 2 için yayınlanacak olan Gut Feeling için son detayları gözden geçirirler iken ekip olarak bir noktada uzlaşamadıklarını söylüyor ve sonrasında da takipçlerden yardım istiyor. Yardım ise şu ki, Techland olarak Dying Light 3 yapmaları durumunda ana karakterin ne tür bir ihtisasa sahip olması daha fazla heyecanlandıracağı.

Paylaşımda da ‘just a Survivor’ (sıradan bir Afetzede), ‘Nightrunner’ (Gece Koşucusu), ‘Pilgrim’ (Seyyah) ve ‘GRE Agent (turned good)’ (GRE Ajanı -iyi tarafa geçmiş-) seçenekleri var. Halihazırda da GRE Ajanı % 42.8 ile liderlikte.

Bu her ne kadar sıradan bir anket gibi görünse de, bizim tahminimizce üçüncü oyun için yavaştan çalışmalar başladı ve ekip içinde ana karakter konusunda nihai karara varılmak isteniyor. Yoksa durduk yere neden böyle bir soru sorulsun? Bunu bir nevi yoklama olarak alabiliriz ve gelişmeleri takibe geçebiliriz.

Öte yandan, yakın bir zamanda yayınlanacak olan Gut Feeling güncellemesi ise çatışma ve fizik etkileri için büyük çaplı iyileştirmeler, düşmanların uzuvlarını yeni şekillerde kopartma, teçhizat görünümü değiştirme (transmog), yeni silah üretim sistemi ve 20 Nisan – 4 Mayıs 2023 tarihleri arasında aktif olacak Viral Rush etkinliği ve oyuncuların topluluk etkinliklerini ve aktif ödülleri takip edebilecekleri ve Seyyah jetonları alabilecekleri Seyyah Karakolu da içerecek.

 

Exit mobile version