Bilgisayarınız Flight Simulator 2020’yi Açmıyor mu? Sorun Değil

1982'e dönmeye ne dersiniz?

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Microsoft Flight Simulator 2020 başarılı grafikleri ve inanılmaz gerçekçi fizik kuralları ile birlikte oldukça keyifli vakitler geçirmenize yardımcı olabilir. Öte taraftan bildiğimiz bir durum var ki bu oyunu ‘keyif verici’ bir şekilde oynayabilmek için iyi, ama gerçekten iyi, bir bilgisayara ihtiyacınız var. Peki mevcut sisteminizle Flight Simulator’u oynayamıyorsanız bunun için üzülmeli misiniz? Belki biraz evet.

Yine de biraz daha geriye dönmeyi düşünebilirsiniz. Ne kadar mı?

Biraz fazla.


İlginizi Çekebilir: İşte Epic Games’in Önümüzdeki Hafta Vereceği Ücretsiz Oyunlar


Tarayıcınızda Flight Simulator (1982) Oynayın!

Eğer herhangi bir şekilde uçak kullanmak istiyorsanız, bunun için tercih edebileceğiniz bazı alternatif yöntemler var. Bir yazılım mühendisi olan Sebastian Macke tarafından oluşturulan Github sayfası, internet tarayıcınızda Flight Simulator’ın eski sürümlerini oynayabilmenize olanak sunuyor:

Örneğin 1982 yılındaki oyuna göz atarak geçtiğimiz 38 yılda grafiklerin ne denli değiştiğine göz atabilirsiniz. Yine de o zamanki standartları göz önüne aldığımızda birkaç dakika dayanabileceğiniz bu oyun, o zamanların en kaliteli oyunlarından birisi idi.

Microsoft Flight Simulator Oyuncuları Hayal Kırıklığına Uğrattı

Peki siz Flight Simulator 2020 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de yıllar içerisinde yaşanan değişim hayranlık uyandırıcı değil mi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version