Take-Two Futbol Menajerlik Alanına Giriyor!

Take-Two Interactive popüler futbol menajerlik oyunu Top Eleven’ın geliştiricisi olan Nordeus’u satın aldı. Peki Take-Two bu satın alım için ne kadar ödedi? Merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.


Benzer İçerik: FIFA 21 İnceleme


Take-Two Nordeus’u Satın Aldı!

Pek çoğumuzun Top Eleven ile yakından tanıdığı Nordeus, Take-Two tarafından 225 milyon dolarlık ödeme sonrasında satın alındı. Öte taraftan bu fiyatın 378 milyon dolara kadar çıkabileceği belirtiliyor.

Take-Two Başkan Yardımcısı Michael Worosz, yaptığı açıklamalar sırasında aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Nordeus’tan ilk kez 2014’te haberdar oldum. Top Eleven (mobil pazarda) iyi bir trend izliyordu. Take-Two’nun mobil cihazlarla gerçekten ilgilenmeye başladığı zamanlardı. Genellikle birçok şeyi ilk pazarlayan biz değiliz, ancak genellikle bir pazara geldiğimizde en iyisi olmaya çalışırız.

Başarıyı gözlemledik. halka açık bir şirket olma yolunda Zynga’nın keyif aldığı bir deneyimdi. Scopely’ye yatırım yaptık ve mobil yayıncılık hakkında çok şey öğrendik.

Bu süre zarfında Nordeus’u takip ettim, bu yönetim kategorisiyle özellikle mobilde ilgilendik çünkü kendine çok güveniyordu. 2020’de SocialPoint CEO’su Horacio Martos bizi Branko ile temasa geçirdi.

Top Eleven, futbol pazarları olan Avrupa, Güney Doğu Asya ve Latin Amerika’da son derece popüler. Bugün ABD’de nispeten daha küçük bir kitleye sahip. Ancak büyüyor ve biz bu kitleyle konuşma konusunda oldukça iyiyiz.

Take-Two Futbol Menajerlik

Top Eleven Hakkında

Top Eleven 2020, 200 milyondan fazla oyuncuya sahip futbol menajerlik oyunu. Ödüllü en iyi futbol menajerlik oyunu Top Eleven 2020’yi oynayın ve kendi futbol tarihinizi yazmanın gerçekçiliği ve heyecanını bir üst seviyeye çıkaracak şekilde tasarlanmış yepyeni özelliklerin keyfini çıkarın.

Top Eleven 2020 şimdi Google Play’de, hemen ücretsiz indirip en iyi futbol menajerleri arasına katılın! Top Eleven 2020’de ilk günden itibaren kulübünüzle ilgili her konuda ilgilenin.

Stadyumunuz inşa etmekten takımınızı maça hazırlamaya kadar Top Eleen 2020’de her şeyi sizin insiyatifinizde! Taraftarlarınızın kahramanı olun ve kupa rüyasını her sezon gerçekleştirecek bir futbol kulübü yaratın.

Kulübünüze başarıyı getirecek en iyi oyuncuları keşfedin ve takımınıza katın. Lig, Kupa, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maçlarında yıldızlarınızı motive edin ve şampiyon olun!

En iyi olmak için takımınızı hazırlayın, her gün rakiplerinizi yenin ve zekanızla alt edin ve tüm dünyada övgü kazanın. Arkadaşlarınızla gücünüze güç katın ve klan turnuvalarında hafta sonu mücadelelerine hazırlanın.

Top Eleven’da canlı etkinlikler ve turnuvalar da düzenleniyor. Dünyanın en iyi futbol kulüplerine karşı PvE etkinliklerini de içeren sınırlı süreli turnuvalara katılın ve sahadaki kahramanın kim olduğunu gösterin.

Özel sponsor etkinliklerinden günlük hediyelere kadar her zaman alabileceğiniz ödülleri de toplamayı unutmayın.


Top Eleven 2020 İndir


Peki siz Take-Two tarafından yapılan bu satın alım hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıdaki yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version