System Shock Remake Geliştirilme Süreci Tamamlandı

Sistemi şoka sokma zamanı geliyor...

System Shock Remake Geliştirilme Süreci Tamamlandı

Nightdive Studios tarafından yapılan duyuru ile System Shock Remake geliştirilme süreci sona erdi. Bu da artık yeni bir erteleme haberi ile karşılaşmayacağımız anlamına geliyor ki mutluluk verici olduğunu söyleyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Metal Gear Solid 3 Remake, PlayStation Showcase’te Duyurulabilir


Portföyünde özgün fikri mülkiyetler olsa da daha çok klasik oyunların yenilenmiş versiyonları ile tanınan Nightdive Studios, şu sıralarda System Shock Remake üzerinde çalışıyor. 1994 yılında çıkmış olan orijinal oyunun yeniden yapımı, Mart ayında yapılan duyuru ile belirtilen bir önceki tarihe kadar yetiştirilemeyeceğinin anlaşılması ile 30 Mayıs 2023 tarihine alınmıştı.

Öncelikli olarak PC (Epic Games Store, GOG ve Steam) için çıkacak olup, sonraki bir tarihte de PlayStation ve Xbox mağazalarına gelecek.

System Shock Remake Geliştirilme Süreci Nihayete Erdi

Aradan geçen yaklaşık iki aylık sürenin ardından, geliştirici stüdyonun Twitter hesabından yaptığı duyuru ile System Shock Remake oyunun geliştirilme sürecinin tamamlandığını duyurdu. Bu da artık yeni bir erteleme haberi ile karşılaşmayacağımız anlamına geliyor. Halihazırda Epic Games ve Steam mağazalarından satın alabildiğimiz yeniden yapımın fiyat etiketi 399 TL.

 

Yeni System Shock, orijinal oyundaki oynanışın korunarak yüksek çözünürlüklü görsellik, revizyonda geçirilmiş kontroller ve bütünüyle yeni kullanıcı arayüzü ile karşımıza gelecek olan bir versiyon olacak. Buna ek olarak, daha önceden görmediğimiz düşmanlar, oynanışta ince ayarlar ve yeni hack sistemi de barındıracak. Hikayede ki nihai hedefimiz ise dünyayı yok oluştan kurtarmak olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version