System Shock Remake Çıkış Tarihi Ertelendi

SHODAN olaya müdahale etti!

System Shock Remake Çıkış Tarihi Ertelendi

Prime Matter ile Nightdive Studios tarafından yapılan duyuru ile System Shock Remake çıkış tarihi ertelendi. Neyse ki çok uzak bir tarihte çıkmayacak. Fazladan iki ay daha beklemek durumundayız. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Hogwarts Legacy’nin PS4 ve Xbox One Versiyonları Yine Ertelendi


2015 yılında çıkan System Shock: Enhanced Edition sonrasında Nightdive Studios, 1994 yılında çıkmış olan orijinal oyunun yeniden yapımı için kolları sıvamıştı. İlk başta System Shock Remastered olarak duyurulmuş olsa da, sonradan sil baştan yapım olacağı için sadece System Shock olarak isimlendirmede karar kılmışlardı.

System Shock Remake Çıkış Tarihi Mayıs’a Kaldı

2016 yılının Haziran ayı itibarıyla başlatılan Kickstarter kampanyası ile geliştirilme aşamasına geçilmiş olan System Shock oyununun, bu ay çıkması bekleniyordu. Ne var ki iki aylık bir erteleme sonrasında 30 Mayıs 2023 tarihine alındı. Bu tarih PC (Epic Games Store, GOG ve Steam) versiyonunu kapsıyor iken, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series versiyonları ise belirsizliğini koruyor.

Erteleme haberinin bir hayli ilginç şekilde paylaşıldığını söylemek lazım. Öyle ki Steam üzerinden yayınlanan bir gönderide, geliştiriciler yeniden yapımı Mart ayının sonuna kadar yetiştirebileceklerini umut etmişler. Ne var ki sonradan bunun mümkün olamayacağını anladıkları için bizi biraz daha bekletmeye karar vermişler ve sahneyi SHODAN’a bırakmışlar;

“Ben, aptalca bir şekilde yok etme girişiminde bulunduğun her şeyi bilen, çok güçlü SHODAN’ım. Ama korkma, hiç olmadığı kadar zorlu bir şekilde geri döneceğim.

Beni yok edebileceğini düşündün, ama yanılıyorsun. 30 Mayıs’ta, bir kez daha Citadel Station’ın tehlikeli derinliklerinde gezinirken, eylemlerinin sonuçları ile yüzleşeceksin.”

Yeni System Shock, orijinal oyundaki oynanışın korunarak yüksek çözünürlüklü görsellik, revizyonda geçirilmiş kontroller ve bütünüyle yeni kullanıcı arayüzü ile karşımıza gelecek olan bir versiyon olacak. Buna ek olrak, daha önceden görmediğimiz düşmanlar, oynanışta ince ayarlar ve yeni hack sistemi de barındıracak. Hikayede ki nihai hedefimiz ise dünyayı yok oluştan kurtarmak olacak.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version