Switch 2 Çift Ekran ile Gelebilir

Switch 2 ile ilgili yeni söylentiler çıkmaya devam ediyor...

Yakın bir zaman önce karşımıza çıkan yeni bir patente bakılırsa, Switch 2 çift ekran ile gelecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Switch 2 PlayStation 5 Gücünde Olacakmış


Switch 2 Çift Ekran ile Mi Gelecek?

Bildiğiniz gibi Switch 2 iddiaları ve söylentileri, geniş bir zamana yayılarak karşımıza çıkmıştı. Görünüşe göre Nintendo duyurana kadar da görmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda 24 Eylül 2024 tarihinde satışa sunulacağı ve fiyatı 399 dolar olacak dijital ve 449 dolar olacak standart olmak üzere iki fark model ile satışa sunulacağı söylenen Switch 2 çift ekran ile gelebilir. Dahası ise bu çift ekranın ayrılabilir olacağı da söylenmiş.

El konsolu 3DS aksine, ekranlar ayrılabilecek iken kablosuz olarak birbirleri ile bağlantılı olacaklarmış. Ayrıca cihaz kapalı iken çalıştırabilmek için bir dokunmatik ekran da bulunacakmış. Bu durum aynı zamanda DS ve 3DS oyunlarının Nintendo Switch Online kütüphanesine eklenmelerinin de yolunu açabilir.

nintendo-switch-2-ayrilabilir-cift-ekran

Elbette henüz bu patent için Nintendo firmasından herhangi bir teyit veya yalanlama gelmiş değil. Bu nedenle de, nihayete erip ermeyeceğini görmek için de beklememiz gerekecek.

Switch 2 ile ilgili daha önceden çıkan dikkat çekici iddialar ve söylentiler arasında NVIDIA DLSS 3.5 Ray Reconstruction desteği ile gelebileceği var. Ayrıca RedGamingTech tarafından ortaya atılan iddialara göre de yeni konsolda 2x Cortex-A4 çekirdekli, 2x Cortex-A720 çekirdekli ve 4x Cortex-A520 çekirdekli bir MediaTek işlemci tarafından desteklenebileceğini de öğrenmişti. Yani bu, PlayStation 5 ile Switch 2 eş değer seviyede bir güce sahip olabileceği anlamını taşıyor.

Exit mobile version