Supermassive Games, Yeni Oyun Çalışmalarına Başlamış

Stüdyo iki oyun birden geliştiriyor...

Son olarak The Devil In Me duyurusunda bulunmuş olan Supermassive Games, başka bir yeni oyun için çalışmalarına. Peki bu gizemli oyun hakkında neler söyleniyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Devil in Me Çıkış Tarihi Netlik Kazandı


Until Dawn ile dikkatleri üzerine çekmiş olan İngiliz stüdyo, sonrasında Hidden Agenda ve 2018 yılında duyurulan The Dark Pictures Anthology serisi ve son olarak The Quarry ile karşımıza çıktılar. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan The Devil In Me ile ilk The Dark Pictures Anthology sezonu kapatılacak iken, elbette Supermassive Games karşımıza daha başka ne ile çıkacak diye merak etmiyor değiliz. Görünüşe göre başka bir oyun üzerinde çalışılmaya da başlanmış. 

Supermassive Games Nasıl Bir Oyun Geliştiriyor?

Yakın bir zaman önce Video Games Chronicle tarafından The Quarry ve Until Dawn’ı yönetmiş olan Will Byles ile bir röportaj gerçekleştirildi. Byles tarafından söylenenlere bakılırsa, gençlik korku tarzında olmayacak bir oyun ile karşımıza çıkılmaya hazırlanıyorlarmış. Ne var ki halen klasik korku türünde olacakmış. 

“Sıradaki oyun üzerinde çalışmaya başladık. Hakkında pek bir şey söyleyemem, ama başladık. Yine, aynı tür korku olacak, buna bağlı kalacağız. The Quarry ile eşdeğer boyutta…ve fazla uzatmadan ancak bu kadar söyleyebilirim.”

Bizlere sunacakları sürprizlerin sayısı sınırlı olduğu için gençlik korku oyunu tarzını ne kadar genişletebilecekleri konusunda herhangi bir fikri olmadığını dile getiren Byles, The Dark Pictures Anthology ile korku türünün farklı varyasyonlarını ele aldıklarına da dikkat çekiyor. Her ne kadar sıradaki oyunda standart hale gelen şeylerden uzaklaşmak istiyor olsalar da, klasik korku oyunu hikayesinden uzaklaşmayacaklarını yineliyor Will Byles. 

y2zBQ3UZVq22PhD2Dggdcg-1200-80

Bu gizemli oyunun şimdilik net bir çıkış zamanı verilmemiş olsa da, tahminen 2025 veya 2026 yılında piyasada olacakmış. Elbette koşulların olası değişimi ile yaşanacak aksiliklerden doğan erteleme durumları olmaz ise. 

Son olarak, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me oyununun da 18 Kasım 2022 tarihinde satışa sunulacağını hatırlatmadan geçmeyelim. 

Exit mobile version