Super Bomberman R 2 Geliyor!

Bombacı kardeşler geri dönüyorlar!

Super Bomberman R 2 Geliyor!

Eskilerin unutulmaz klasiklerinden olan Bomberman, geçtiğimiz yıl içerisinde 2018 yılında çıkmış olan Super Bomberman R oyununun ücretsiz çevrimiçi yan oyunu ile oyuncular ile buluşmuştu. Aralık ayında sunucuları kapatılacak olan Super Bomberman R için yolun sonu yaklaşıyor iken, dün gerçekleştirilen Nintendo Direct Mini sırasında devam oyunu Super Bomberman R 2 duyuruldu.


İlginizi Çekebilir: Konami eFootball için Bayern Münih ile Ortaklığını Uzattı


İlk Super Bomberman R 2 Detayları Ortaya Çıktı

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan devam oyunu, 2023 yılı içerisinde satışa sunulacak. Hikayeye göre evrende yeni bir tehdit baş gösterir iken, sekiz bombacı kardeş ve yeni arkadaşları Ellons da bir kez daha zorlu bir mücadeleye dahil olacaklar.

Konami tarafından yapılan açıklamaya ile hikayeye dahil yeni detaylar daha ileri bir tarihte verilecek iken, oyunun farklı modlar içereceği de söylendi. Bunlardan ilki, Castle (Battle Mode). Muhtemelen fonda “On beş kişiye saldırdım, vurdum vurdum saymadım.” şarkısını dinleyerek oynayacağımız Castle, on beşe karşı bir yapısında asimetrik bir mod olacak. Savunmadaki oyuncunun görevi haritayı yaratmak ve saldıracak olan oyuncuları yavaşlatmak için savunma tuzakları kurmak olacak. Bu noktada, Ellons adı verilen yeni karakterlerden yardım alabileceksiniz. Saldırı tarafındaki oyuncular ise bu barikatları aşmaya çalışacaklar.

Bir diğer mod ise Level Editor olacak. Adından da anlayabileceğiniz üzere, bölüm tasarımı yapabileceğiniz bir mod. Farklı arazi seçenekleri, duvar yerleştirme ve yeni bölümler yaratabilmek için savunma numaraları çekebileceksiniz. Bölümünüzü tercihen çevrimiçi olarak diğer oyuncular ile paylaşabileceksiniz.

Son olarak, Standart Battle Mode, Battle 64 ve Grand Prix gibi ilk oyundan aşina olduğumuz modlar, yeni oyunda da karşımıza çıkacaklar. Duyuruya ilişkin olarak yayınlanan Super Bomberman R 2 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version