Summer Game Fest ile Yeni Oyun Duyuruları Yolda!

Geoff Keighley der susarım.

Koronavirüs sebebiyle iptal edilen oyun etkinliklerine çözüm The Game Awards‘ün yaratıcısı ve sunucusu Geoff Keighley’den geldi. Geoff Keighley, Mayıs ayından Ağustos ayına kadar sürecek dijital oyun etkinliğini ( Summer Game Fest ) duyurdu. Peki bu etkinlik kapsamında hangi firmaları göreceğiz? Duyurular ne zaman yapılacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Gamescom 2020 İptal Edildi!


Dijital Oyun Etkinliği Summer Game Fest Duyuruldu

Geoff Keighley, Mayıs ayından Ağustos ayına kadar sürecek dijital oyun etkinliğini duyurdu. Bu etkinlik kapsamında birçok firmadan yeni oyun duyuruları, haberleri, videoları, dijital oynanabilir demolar ve daha fazlası bizlerin beğenisine sunulacak. Katılım gösterecek firmaların sunum saatleri ve ayrıntıları önümüzdeki haftalarda resmi olarak açıklanacak.

Etkinliği canlı izlemek isteyen oyuncular Facebook, Mixer, Twitch, Twitter ve YouTube üzerinden SGF kanalını takibe alabilirler. Aşağıdan ilk bölüm (Phase 1) için katılım gösterecek firmaların tam listesine ulaşabilirsiniz.

Son olarak Microsoft, Xbox Series X oyunları tanıtımının 7 Mayıs’ta düzenlenecek Inside Xbox sunumunda gerçekleşeceğini duyurdu. Assassin’s Creed: Valhalla’nın ilk oynanış videosunu da bu etkinlikte göreceğiz. TSİ 18:00’da başlayacak sunum YouTube üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Summer Game Fest


Peki ya siz etkinlik hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

 

Exit mobile version