Summer Game Fest 2022 Katılımcıları Duyuruldu

Oyunlar ile yatıp kalkacağımız günler yaklaşıyor...

Summer Game Fest 2022 Katılımcıları Duyuruldu

Oyunlar ile coşacağımız aya en sonunda geldik. Önümüzdeki hafta yarın, yani 9 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarındaki iki saatlik bir gösterim ile açılışı tam anlamıyla yapmış olacağız. Geri sayım devam ederken, Summer Game Fest 2022 katılımcıları listesi de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: State of Play Yayını Listesi Sızdırılmış Gibi Görünüyor


Summer Game Fest, ilk olarak 2020 yılının Mayıs itibarıyla düzenlenmeye başlamıştı. Açılış gecesi için Geoff Keighley tarafından sunulan özel bir canlı yayının gerçekleştirildiği festival, dünya genelindeki büyük yayıncıların katılımı sayesinde dijital etkinlikler, duyurular ve son dakika haberleri ile dolu dolu geçiyor diyebiliriz. Bu sene de bir benzerinin bizleri beklediğine şüphe yok.

Summer Game Fest 2022 Katılımcıları Listesi Detayları

Önümüzde yaklaşık bir haftalık bir süre kalmış iken, Geoff Keighley yeni bir duyuru ile katılımcı listesini açıkladı. Aralarında 2K, Activision, Capcom, Electronic Arts, Microsoft, Sony Interactive Entertainment ve Valve dahil en az otuz yayıncının yer alacağı belli oldu. Bu şirketlerin otuz bir tanesi belli olmuş iken, yayınlanan listeye aşağıdan göz atabilirsiniz. Listenin tamamı ise önümüzdeki günlerde açıklanacakmış.

Öte yandan, PlayStation Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Sony Interactive Entertainment, 3 Haziran 2022 Cuma günü TSİ 01:00 sıralarında düzenlenecek olan State of Play yayınının Summer Game Fest 2022’nin bir parçası olacağı resmiyet kazandı.

Açılış gecesi yayınının sonrasında ise Day of the Devs: Summer Game Fest Edition düzenlenecek. Coin Crew Games, Ewoud van der Werf, Florian Veltman & Baptiste Portefaix, HiWarp, Madison Karrh, Max Inferno, Shared Memory, Soda Den, Two Star Games ve Wishfully olmak üzere hem tanıdık hem de yeni geliştiriciler tarafından daha fazla duyuru yapılacak iken, ustwogames’in yeni fikri mülkiyetine ve Plug & Play ve KIDS yaratıcısının sıradaki oyununa ilk bakış atılacak.

Tarihi Belli Olan Summer Game Fest 2022 Etkinlikleri

3 Haziran 2022 Cuma

9 Haziran 2022 Perşembe

10 Haziran 2022 Cuma

11 Haziran 2022 Cumartesi

12 Haziran 2022 Pazar

Exit mobile version