Suicide Squad Oyunu İçin Battle Pass ve Dahası Ortaya Çıktı

Pamuk eller cebe...

Oyun severler olarak sabırsızlıkla beklediğimiz Suicide Squad: Kill the Justice League, bir aksilik olmaz ise Mayıs ayında bizlerle olacak. Rocksteady Studios tarafından Suicide Squad oyunu için yakın bir zaman önce yeni bir oyun içi görsel sızdırıldı. Haberimizin içeriğinden göz atabileceğiniz görselde, Battle Pass ve dahası görülebiliyor.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Dizisi Yeni Bölümlerin Fragmanı Yayınlandı


2020 yılındaki DC Fandom sırasında duyurulmuş olan Suicide Squad: Kill the Justice League, The Game Awards 2022 şovunda yapılan duyuru ile 23 Mayıs 2023 tarihinde PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Suicide Squad Oyunu için Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Yine DC evreninde geçen oyun, bizlere Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesinin anlatıldığı orijinal bir hikaye sunacak. Önümüzde daha dört aylık bir zaman var ve bu süreçte de bol bol tanıtım yapılacaktır elbette. Bu hafta içerisinde yaşanan bir sızıntı ise henüz resmi olarak onaylanmamış bazı yeni bilgileri ortaya çıkarttı.

avkvcmi

4chan sitesi üzerinden paylaşılan görselde, oyun içi menü ekranı görülüyor. Dikkat çeken ilk detaylar Battle Pass ve oyun içi satın alımlar yapılabilecek Store sekmeleri oluyor. Görünüşe göre bir canlı servis oyunu bizi bekliyor. Zaten alt sırada da oyun içi kredi tipi olduğunu tahmin ettiğimiz bir miktar var. Hemen sağ tarafta ise Socials sekmesini görüyoruz. Muhtemelen dünya genelindeki oyuncular ile irtibat kuracağımız ve oyun daveti alma ve gönderme işlemlerini buradan yapacağız.

Görselin en solunda da ‘Message of the Day’ kısmı görülebiliyor. Bu da büyük ihtimalle günlük meydan okumalar veya benzeri şeylere işaret ediyor.

Dikkat çeken bir başka detay ise, oyundaki karakterlerimizin sıralandığı kısımda Captain Boomerang’ın yanında PlayStation sembolü ve diğer üç karakterin yanında da farklı bir sembol var. Buradan da anlayabileceğimiz üzere, Suicide Squad: Kill the Justice League çapraz platform desteği de sunacak.

İnternette paylaşılan bu görsel, VGC tarafından onaylanmış. Site bunun, yakın bir zaman önce gerçekleştirilen test sürümünden alındığını söylüyor. Ayrıca karakter ekranında görünen kredilerin de XP tabanlı olup, geliştirme ve yetenek ağaçlarını özelleştirmek için kullanılacakmış. Battle Pass ise karakter görünümü odaklı olacakmış.

Suicide Squad: Kill The Justice League Hakkında

DC evreninde geçecek olan oyun, orijinal bir hikaye sunacak. Bizleri açık dünya oynanış ile Metropolis şehrine götürüp, geliştirici stüdyonun karaktere odaklı hikaye anlatımını üçüncü kişi bakış açısından oynanış ile birleştirerek farklı bir deneyim sunacak olan oyun, Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesini anlatacak. Bu defa Superman, Batman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Arkham evreninin devamı olacak oyunu tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif desteği ile oynayabileceksiniz. Eğer tek başınıza oynamanız durumunda, diğer karakterlere geçiş yapabilmeniz mümkün olacak.

Her bir karakterin kendisine özgü hareket stili ve seyahat yeteneği olacak ve bu sayede dinamik açık dünyaya sahip Metropolis şehrini özgür bir şekilde keşfedebileceksiniz. Ayrıca özelleştirebileceğiniz çok çeşitli silahlar ve ustalaşmanızın gerekeceği yetenekler de olacak.

 

Exit mobile version