Suicide Squad: Kill the Justice League Üzen Haber ile Gündemde

Üzdün Epic Games...

Suicide Squad Kill the Justice League Üzen Haber ile Gündemde

Ülkemizde de sabırsızlıkla beklenen Suicide Squad: Kill the Justice League üzen haber ile gündeme bir kez daha bomba gibi düştü. Ülkemizi de ilgilendiren bu duruma ilişkin olarak, Türk oyuncular Rocksteady Studios tarafından geliştirilmiş olan oyuna Epic Games mağazası üzerinden erişim sağlayamayacaklar.


İlginizi Çekebilir: Suicide Squad: Kill the Justice League PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı


Suicide Squad: Kill the Justice League, 2020 yılının DC FanDome etkinliği sırasında Gotham Knights ile duyurulmuştu. Bizlere özgün bir hikayenin sunulacağı oyunda, Metropolis şehrine gidecek ve Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark olarak zorlu mücadeleye girişeceğiz.

Suicide Squad: Kill the Justice League Üzen Haber: Epic Games Mağazasında Satılmayacak!

Geçtiğimiz günlerde Epic Games Store üzerinde ertelenen oyunun 2 Şubat 2024 Cuma günü PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanması bekleniyor. Ne var ki bu listede ülkemiz yer almayacak. Söz konusu oyunun ülkemizde yayınlanmayacağı ile ilgili paylaşımın ardından Epic Games şirketinin destek ekibi ile irtibata geçen X kullanıcısı Souls Vekili, aldığı cevap ile Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun ülkemizde yayınlanmayacağının teyit edildiğini de sözlerine ekledi.

Şimdilik Suicide Squad oyununun ülkemizde Epic Games mağazasında neden yayınlanmayacağına dair net bir açıklama yapılmamış olsa da, destek ekibi biriminin açıklamasında yer alan ülkelerin Ukrayna savaşında taraf tutan ülkeler olduğunu görebiliyoruz. Ne yazık ki ülkemiz Rusya için uygulanan yaptırımların etkisinde kalmış gibi görünüyor.

Diğer yandan, henüz PlayStation, Steam ve Xbox mağazaları ile ilgili yeni bir gelişmenin yaşanmadığını belirtelim. Eğer bir gelişme yaşanır ise, en kısa sürede sizlere ulaştırmaya çalışacağız.

Exit mobile version