Suicide Squad: Kill the Justice League PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Çok uçuk seviyede gereksinimler söz konusu değil...

Yılın ilk oyun fırtınasının yaşanacağı Şubat ayına az bir zaman kaldı. İlk haftasında satışa sunulacak olan Suicide Squad: Kill the Justice League PC sistem gereksinimleri de bütünü ile ortaya çıktı. Peki bilgisayarınız, DC evreninde geçen yeni oyun için hazır mı? Gelin hep birlikte haberimizden bir göz atalım.


İlginizi Çekebilir: Helldivers 2 PC Sistem Gereksinimleri


Suicide Squad: Kill the Justice League PC Sistem Gereksinimleri Detayları

Hatırlayacağınız üzere Kasım ayı içerisinde, Steam sayfası üzerinden açıklanan detaylar ile Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun en düşük ve önerilen PC sistem gereksinimleri hakkında bilgi sahibi olmuştuk. Yakın bir zaman önce Warner Bros. Games ve Rocksteady Studios tarafından yapılan paylaşım ile daha detaylı bilgiler edinme fırsatımız oldu.

Hemen aşağıdaki tablodan da görebileceğiniz üzere, en aşağı Intel i5-8400K veya AMD Ryzen 5 1600 işlemcili,  16 GB bellekli ve NVIDIA GTX 1070 veya AMD Radeon RX Vega 56 ekran kartlı bir sistem işinizi görecektir. DLSS 2.0 ve FSR 2.0 ve ışın izleme teknolojilerinin de destekleneceği Suicide Squad oyunu için açıklanan sistem gereksinimleri ile ilgili detayların tümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 30 FPS, En Düşük Ayarlar)

En Düşük Gereksinimler (1080p @ 60 FPS, En Düşük Ayarlar)

Önerilen Gereksinimler (1440p @ 60 FPS, Orta Ayarlar)

Ultra Gereksinimler (4K @ 60 FPS, Yüksek Ayarlar)

Suicide-Squad-Final-PC-Requirements

Suicide Squad: Kill the Justice League Konusu

Hikaye olarak Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesi anlatılacak. Bu defa Superman, Batman, Flash, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Exit mobile version