Suicide Squad: Kill The Justice League Ertelenmiş Olabilir

Gözler Warner Media tarafından yapılacak olan açıklamada...

Suicide Squad Kill The Justice League Ertelenmiş Olabilir

Bu yıl içerisinde çıkması beklenen Suicide Squad: Kill The Justice League, önümüzdeki yıla kalmış olabilir. Bloomberg tarafından yayınlanan rapor, Warner Media şirketinin gizlice bir erteleme kararının alınmış ve hatta hayata geçirilmiş olduğuna işaret ediyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 5 Nisan’da Çıkıyor!


Suicide Squad: Kill The Justice League, daha önceden Urban Chaos: Riot Response ve Batman oyunları ile tanıdığımız Rockstead Studios tarafından geliştiriliyor. 2020 yılının Ağustos ayı içerisinde duyurulmuştu. Warner Bros. Entertainment Interactive yayıncılığında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için bu yıl içerisinde satışa sunulması beklenen oyun, görünüşe göre önümüzdeki seneye kalmış durumda.

Suicide Squad: Kill The Justice League Ertelendi Mi?

Henüz resmi bir duyuru ile karşılaşmamış olsak da, Jason Schreier tarafından Bloomberg sitesinde yer alan habere göre, oyunun geliştirilme süreci hakkında bilgisi olan kişiler, Warner Media şirketinin çıkış tarihini sessiz bir şekilde 2023 yılına kaydırdığını söylüyorlar.

Schreier, raporunda sadece Suicide Squad oyunu değil, Harry Potter, Batman ve LEGO Star Wars oyununun da ileri bir tarihlere atıldığı söyleniyor. Bu oyunların esasen 2021 yılı içerisinde çıkmaları beklenir iken, salgın nedeni ile oluşan üretim sorunları ve diğer geliştirilme zorlukları 2022 yılına alınmıştı. Ne var ki Gotham Knights için henüz bir tarih değişikliğinden hiçbir şekilde bahsedilmiyor.

Tabii ki bunlar henüz resmi olarak duyurulmadığı için, söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Yakın bir zaman sonra Warner Media tarafından yapılacak olası bir duyuru için, gelişmeleri takipte olacağız.

Suicide Squad: Kill The Justice League Hakkında

DC evreninde geçecek olan oyun, orijinal bir hikaye sunacak. Bizleri açık dünya oynanış ile Metropolis şehrine götürüp, geliştirici stüdyonun karaktere odaklı hikaye anlatımını üçüncü kişi bakış açısından oynanış ile birleştirerek farklı bir deneyim sunacak olan oyun, Suicide Squad üyeleri Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark karakterlerinin zorlu mücadelesini anlatacak. Bu defa Superman, Batman, Green Lantern ve Wonder Woman gibi güçlü karakterlerden oluşan Justice League birliğini ortadan kaldırmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışacağız.

Arkham evreninin devamı olacak oyunu tercihen tek başınıza veya dört kişiye kadar kooperatif desteği ile oynayabileceksiniz. Eğer tek başınıza oynamanız durumunda, diğer karakterlere geçiş yapabilmeniz mümkün olacak.

Her bir karakterin kendisine özgü hareket stili ve seyahat yeteneği olacak ve bu sayede dinamik açık dünyaya sahip Metropolis şehrini özgür bir şekilde keşfedebileceksiniz. Ayrıca özelleştirebileceğiniz çok çeşitli silahlar ve ustalaşmanızın gerekeceği yetenekler de olacak.

 

Exit mobile version