Suicide Squad: Kill the Justice League Duyuruldu!

Beklediğimiz oyun bu muydu?

Suicide Squad Kill the Justice League

DC FanDome etkinliği nihayet 22 Ağustos’ta başladı. 24 saat sürecek olan panel, DC hayranlarına yeni duyurular ve üzerinde kafa yorabilecekleri içerikler sunmakta. Kısa bir süre önce etkinlik kapsamında duyurulacağı açıklanan Suicide Squad: Kill the Justice League‘de gün yüzüne çıktı ve resmi olarak tanıtıldı. Peki Suicide Squad: Kill the Justice League bizlere neler sunacak? Çıkış tarihi ve platformları neler? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Gotham Knights Duyuruldu! İlk Oynanış Videosu


Suicide Squad: Kill the Justice League Yeni Nesile Geliyor

Batman: Arkham serisinin Londro merkezli geliştiricisi Rocksteady Studios, yeni aksiyon macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League’i resmi olarak DC Fandome etkinliği kapsamında duyurdu. Hikaye tabanlı oynanışa sahip olacak olan yapım, TPS bakış açısıyla en sevdiğimiz SS karakterlerini bizim kontrolümüze verecek. DC evreninin en tehlikeli karakterleri önemli bir görev için bir araya geliyor olacak.

Justice League yoldan çıktı. Metropolis halkı güven duydukları kahramanlar tarafından katledilmekte. Paylaşılan detaylara göre oyun Arkham evreninin devamı niteliğinde olacak. Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark olmak üzere toplam dört oynanabilir karakter oyunculara sunulacak. Tek veya dört oyuncuya kadar online co-op  desteklenecek.

Eğer yapımı tek başınıza deneyimlemek isterseniz oyun esnasında diğer karakterlere kolayca geçiş sağlayabileceksiniz. Co-op esnasında her karaktere bir oyuncu atanacak ve bölüm baştan sonra seçili karakter ile oynanacak. Her karakter kendine has yeteneklere, silahlara ve hareket setine sahip olacak. Suicide Squad: Kill the Justice League 2022’de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Paylaşılan tanıtım fragmanına yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Rocksteady Studios: Rocksteady Studios 2004’te Sefton Hill ve Jamie Walker tarafından kurulmuştur. Firma 2010’da Time Warner şirketi tarafından devralındı. 2009’da Spike Video Oyunu Ödülleri ödül töreninde ‘Yılın Stüdyosu’ seçildi. Firma herkesçe beğenilen Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City , Batman: Arkham Knight oyunlarıyla ün kazandı.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version