Şubat 2020 Oyun Tavsiyeleri

Kurak dönemde gidecek oyunlar.

Yine havaların soğuk ve oyun dünyasının kurak olduğu dönemlere giriş yaptık. Bu gibi zamanlarda eğer siz de oyun arayışına geçtiyseniz, tam doğru yerdesiniz. Bu listemizde zamanında gözden kaçırmış olabileceğiniz iki oyun ile karşınızda olacağız. O zaman karşınızda Şubat 2020 Oyun Tavsiyeleri.


Başlamadan Önce: GTA 6 Haritası Hakkında İlginç İddia


Şubat 2020 Oyun Tavsiyeleri Listesi

Soğuk aylara girmemizle birlikte pek çoğumuz artık evde vakit geçirmeye başladık. Eğer yeni oyun tavsiyelerine ihtiyacınız varsa, doğru yerdesiniz. Düzenli olarak yayınlayacağımız bu listede sizlere bir adet stüdyo oyunu ve bir adet de bağımsız oyun önereceğiz. Hadi bu oyunlara göz atalım.

Şubat 2020 Oyun Tavsiyeleri

1- Wolfenstein: The Old Blood

Muhtemelen aklınızdan geçen ilk şey şu oldu: “Wolfenstein serisini bilmeyen mi var?” Evet bu konuda gayet haklısınız. Ancak bu oyun bir eklenti mantığı ile çıkıp aslında kısa olmasına karşın başlı başına ortalama üstü bir oyun olmayı başardı. Şayet varsa bilmeyenler için konuyu özetleyelim: Bir amerikan askerisiniz ve üstün teknolojileri olan ve savaşta baya önde ilerleyen Nazi birliklerinin içinden geçiyorsunuz. (Evet, gerçek bir özet oldu.)

Alternatif tarihi işleyen bu oyunun iyi ve kötü yanlarına değinmek gerekirse gunplay dediğimiz silahlı oynanışı bayağı keyifli ve eski kafa bir oynanış sitiline sahip. Bunu yanlış anlamayın kötü anlamda değil ama maalesef biraz ”Nato mermer Nato kafa

Ne olursa olsun çıktığı senenin grafikleri için kötü. Bu noktada Bethesda’nın artık grafiklerin önemli bir unsur olduğunu anlaması lazım. Birde bu kötü grafikler yetmezmiş gibi optimizasyonu da berbat olabiliyor. Almadan önce sisteminizin kaldırıp kaldırmadığı test edin. Eğer bir konsol kullanıcısı iseniz 60 fps çalıştığını rahatlıkla söyleyebilirim.


Steam Sayfası


2- Hollow Knight

Evet sıra geldi bağımsız yapımımıza. Kendisi iki boyutlu bir yapıya sahip aksiyon ve metroidvania diyebileceğimiz türde bir oyun. Tabii birde Dark Souls gibi zor olması var. Bu nokta önemli çünkü oyuna asıl keyif katan da bu zorluğu. ,

Sevgili oyunumuzun grafikleri pek stilistik ve güzel. Çok iyi müziklere sahip ve atmosfer açısından pek bir başarılı. Açık dünyasına da ayrı bir parantez açmalı. Oldukça büyük ve kompleks bir yapıya ait ve nerede, ne zaman, neyin çıkacağı belli olmuyor. Bu şeyler bir çeşit ödül de olabiliyor, zor bir düşman da. Açık söylemek gerekirse oyunun kötü yanı yok gibi. Tabii eğer bu tarz oyunları seviyorsanız.

Bence kesinlikle denemelisiniz. Hem fiyatı uygun hem de optimizasyon sıkıntısı yok. Son bir şey eklemek gerekirse ölmeye hazırlanın.

Bu oyunla beraber Şubat 2020 Oyun Tavsiyeleri listemizin sonuna geldik bir sonraki tavsiyeler için beklemede kalın.


Steam Sayfası


Peki siz bu oyunlardan hangilerini oynadınız, eğer bu oyunları oynadıysanız bu oyunlar hakkındaki görüşleriniz neler? Hepsini aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version