Street Fighter 6, Steam’de Türünün Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

Zirvenin yeni kralı!

Street Fighter 6, Steam'de Türünün Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

Büyük bir sabırsızlıkla çıkışını beklediğimiz Street Fighter 6, en nihayetinde bizimle. 1 Haziran 2023 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkmış olan oyun, çok geçmeden aynı türdeki rakiplerini saf dışı bırakarak Steam mağazasında eş zamanlı oyuncu sayısında zirveye oturdu.


İlginizi Çekebilir: Street Fighter 6 İnceleme Puanları


Street Fighter 6, Steam’de Rakiplerini Ezdi Geçti!

SteamDB sayfasına bakılırsa, eş zamanlı oyuncu sayısında zirve noktası 66.317 olmuş iken biz bu haberi yazdığımız sırada ise 63.698 olarak görünüyordu. Street Fighter serisinin en dişli rakiplerinden birisi olan Mortal Kombat serisinin güncel oyunu Mortal Kombat 11 için bu sayı 35.147 ve bir diğer rakip olan Tekken 7 için de 18.966. Yani bu iki oyunun Street Fighter 6 ile arasındaki fark, tam anlamıyla bir uçurum diyebiliriz.

Bu zirveye çok kısa sürede ulaşılmış olması da rakipleri açısından epey ürkütücü bir durum ve ilerleyen günlerde yeni bir zirve daha görebiliriz. Bunu elbette zaman gösterecek. Bakalım oyuncuların ilgi yoğunluğu nasıl devam edecek?

Street Fighter 6 şu an Steam mağazasının çok satanlar listesine de girmeyi başarmış durumda, ama ne yazık ki 848.99 TL’lik fiyatı ile bizleri üzmüyor değil. Ancak oyunun halihazırda demosunun mevcut olduğunu söyleyelim. Yani gözünüzü karartıp karartmamak arasında kalmışsanız, öncesinde demoyu oynadıktan sonra nihai kararınızı verebilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version