Street Fighter 6 Showcase Duyuruldu

Toplamda bir saatten fazla sürecek...

Street Fighter 6 Showcase Duyuruldu

Street Fighter 6 hakkında yeni haberler duymayı bekliyorsanız, önümüzdeki haftayı beklemenizi öneriyoruz. Japon oyun devi tarafından yapılan duyuruyla, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan Street Fighter 6 Showcase ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Street Fighter 6 Fragmanı ile Karakter Kadrosu Belli Oldu


Bildiğiniz gibi Capcom, bilhassa son iki Street Fighter için yıllarca devam eden içerik desteği sunmuş ve hatta bu bağlamda da farklı versiyonlar ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Ancak her şeye rağmen, yeni bir oyunun duyurulmasını da sabırsızlıkla bekliyorduk. Sektörünün kült dövüş oyunu serisinin yeni üyesi de geçtiğimiz yılın Şubat ayında duyurulmuştu.

Street Fighter 6 Showcase Geliyor

PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen Street Fighter 6, 2 Haziran 2023 tarihinde satışa sunulacak. Zaman içerisinde tanıtımlara tam gaz devam eden Japon oyun devi, bunların bir yenisini de 21 Nisan 2023 Cuma günü TSİ 01:00 sıralarında gerçekleştirecek. Youtube üzerinden izleyebileceğiniz ana şov otuz dakikadan fazla sürecek iken, 00:30 sıralarında da bir ön-gösteri başlayacak.

Rap şarkıcısı Lil Wayne tarafından sunulacak olan Street Fighter Showcase sırasında, geliştirici ekip World Tour, Battle Hub ve Fighting Ground modları hakkında güncel haberler paylaşacak iken, şovun sonunda da bizi büyük haberler bekliyormuş.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version