Street Fighter 6 Duyuruldu!

Efsane seri, yeni oyunu ile geri dönüyor!

Street Fighter 6 Duyuruldu!

Bugün yayınlanan kısa bir tanıtım fragmanı ile Street Fighter 6 duyuruldu. Dövüş oyunu meraklılarının beklediği an sonunda geliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Crysis 4 Resmi Olarak Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi Capcom, bilhassa Resident Evil 7: Biohazard ile özüne döndürdüğü Resident Evil serisinin yeni oyunlarının yanı sıra, diğer büyük markaları olan Devil May Cry ve Monster Hunter ile de harika işler çıkartıyor. Tabii ki arada yepyeni fikri mülkiyetler de görüyoruz. Atılan yeni adımların sonucunda, ‘alan memnun satan memnun’ durumunun devam ettiğini de üç ayda bir gerçekleştirilen finansal konferanslar kapsamın öğrenmiştik. Gelecek zamanlarda da bu çizginin bozulmayacağını tahmin ediyoruz.

Peki Japon oyun devinin sıradaki oyunları neler olacak? Karşımıza neler ile çıkılacak? Listedeki isimlerden bir tanesi hiç şüphesiz ki önümüzdeki yıla kalmış olan Pragmata. Bunun yanı sıra Resident Evil 9, uzun zamandır iddialar ve söylentiler vasıtası ile gündeme gelen Resident Evil 4 Remake, Resident Evil CODE: Veronia X Remake ve Resident Evil: Revelations 3. Tabii ki bir Dino Crisis Remake de hiç fena olmaz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Capcom, resmi internet sayfasına bir geri sayım sayacı koymuş ve beraberinde birçok söylentiyi de beraberinde getirmişti. Her ne kadar beklentilerin başında yeniden yapım Resident Evil 4 olsa da, geçtiğimiz saatlerde dolan sürenin sonunda, 2016 yılında çıkan bir önceki ana oyunun ardından, Street Fighter 6 resmen duyuruldu.

Capcom, Street Fighter 6 Duyurusunu Gerçekleştirdi!

Aslına bakarsanız, yeni oyunun duyurusu beklendiği üzere sürpriz olmadı diyebiliriz. Çünkü, dövüş turnuvası etkinliği Capcom Pro Tour 2021 Sezon Finali bugün itibarıyla gerçekleşmişti. Buna ek olarak, VentureBeat sitesinden Jeff Grubb da yayınladığı rapor ile yeni Street Fighter oyununun duyurusuna işaret etmişti.

Ne yazık ki şu an için yeni oyun ile ilgili herhangi bir netleşmiş detay yok. Yani çıkış platformları ve tahmini çıkış zamanına yönelik bir bilgi paylaşılmış değil. Bununla birlikte Capcom, ilk detaylar için Yaz mevsimini beklememiz gerektiğini söylüyor. O zamana kadar, aşağıdaki kırk saniyelik tanıtım fragmanı ile idare etmek durumunda kalacağız. Elbette çeşitli kaynaklardan gelecek olan sızıntı bilgileri de unutmamak lazım. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version