Street Fighter 6 Demosu Yayınlandı!

PC ve Xbox Series kullanıcıları şimdilik bekleyecekler...

Street Fighter 6 Demosu Yayınlandı!

Capcom tarafından yapılan duyuru ile Street Fighter 6 demosu PlayStation 4 ve PlayStation 5 için yayınlandı. Eğer oyunu merak ediyorsanız, PlayStation mağazaya koşun. Diğer platformlar için de yakın bir zamanda yayınlanacak.


İlginizi Çekebilir: Yeni Immortals of Aveum Oynanış Videosu Yayınlandı


Street Fighter serisinin yeni oyunu, 2 Haziran 2023 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bugünün ilk saatlerinde gerçekleştirilen Street Fighter Showcase sırasında, World Tour modu, Avatar Battles, Year 1 yol haritası ve dahası gösterildi.

Street Fighter 6 Demosu PlayStation için Yayında

Yarım saat kadar süren sunumda ayrıca oynanabilir demo duyurusuna da şahit olduk. Ne var ki şu an için sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarının erişimine açık iken, 26 Nisan 2023 tarihi itibarıyla PC ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacak.

World Tour adındaki tek oyunculu senaryo moduna kısa bir bakış atmamıza olanak tanından demoda Ryu ve Luke karakterleri seçilebilir durumda. Ayrıca Avatar Creation sistemini de inceleyebilmemiz mümkün olacak.

Diğer yandan, Year 1 planlarının parçası olarak 2023 yılının sonbahar mevsimi ile 2024 yılının sonbahar mevsimi arasında dört yeni karakter kadroya katılacak. Bunlardan ilki yaz mevsiminde gelecek olan Rashid olacak. Sonrasında ise sonbahar mevsiminde seri için yeni bir yüz olan A.K.I., önümüzdeki senenin kış mevsiminde Ed ve son olarak ilkbahar mevsiminde de Akuma bizlerle olacak.

Street Fighter Showcase yayınını tamamına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz!

Exit mobile version