Stray Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı

Sevimli bir kedinin maceraları...

Stray sistem gereksinimleri netleşti. Önümüzdeki ay içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan oyun için bilgisayarınız yeterli olacak mı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Diablo Immortal Sistem Gereksinimleri Duyuruldu


Stray, 2020 yılında düzenlenen ilk PlayStation 5 sunumunda duyurulmuştu Ne var ki oyun için çalışmalar 2015 yılında başlamıştı. BlueTwelve Studio kurucu ortakları Koola ve Viv, Ubisoft çatısı atlında çalıştıktan sonra, o dönemde HK_Project olarak bilinen oyun için kolları sıvamıştı. Twitter üzerinden yayınlanan kesit sonrasında, Annapurna Interactive ikili ile iletişime geçmiş ve 2016 yılında da geliştirilme aşamasına geçilmesi için BlueTwelve Studio kurulmuştu.

Ailesinden kopmuş olan bir kedinin rolünde olacağımız oyunda, unutulup gitmiş olan bir şehirden kurtulup ailemize yeniden kavuşmaya çalışacağız. Robotlara ve tehlikeli yaratıklara dikkat ederek ilerleyeceğimiz ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışacağımız senaryo boyunca, bize eşlik edecek B12 isimli bir insansız hava aracı (drone) dostumuz da olacak.

Stray Sistem Gereksinimleri Ne Seviyede?

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen State of Play sunumunda, çıkış tarihini de öğrendiğimiz Stray için sistem gereksinimleri de ortaya çıktı. Detaylara baktığımızda, Intel Core i5-2550K veya AMD FX-8350 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 650 Ti veya AMD Radeon R7 360 ekran kartlı bir sistemin oyun için yeterli olduğunu görebiliyoruz. Aynı şekilde önerilen sistem gereksinimlerinin de pek yüksek olmadığı anlaşılıyor.

19 Temmuz 2022 tarihinde satışa sunulacak olan Stray için yayınlanan tam sistem gereksinimleri detaylarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Stray Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version