Stray Daha Fazla Platforma Geliyor: Mac İçin de Duyuruldu

Sevimli kedinin maceralarına daha fazla oyuncu ortak olacak!

Stray Daha Fazla Platforma Geliyor Mac İçin de Duyuruldu

Ağustos ayı içerisinde Xbox One ve Xbox Series için de çıkmış olan Stray, daha fazla platforma gelmeyi sürdürüyor. Şimdi de sırada Mac var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake’in Apple Cihazlarına Çıkış Tarihi


Stray, Mac Bilgisayarlara da Geliyor

Sevimli bir kediyi yönettiğimiz oyun, 2022 yılının Ağustos ayında PC (Steam), PlayStation 4 ve PlayStation 5 ve tam bir yıl sonra da Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Annapurna Interactive ve BlueTwelve Studio tarafından yapılan yeni duyuru ile Stray, 5 Aralık 2023 tarihinde Mac kullanıcılarıyla da buluşacak. Belirtilen tarih geldiğinde, App Store ve Steam mağazası üzerinden indirilebilir olacak.

Ancak bir de kötü haber var ki, Stray tüm Mac bilgisayarlarda oynanamayacak. Verilen bilgiye göre, eğer bilgisayarınızda Intel işlemci var ise oyunu oynamanız mümkün olmayacak. Bunun için sadece M serisi olarak da bilinen Apple Silicon işlemcisine sahip Mac bilgisayarlarda çalışacak.

Hikayesine göre ailesinden kopmuş olan bir kedinin rolünde olacağımız oyunda, önce unutulup gitmiş olan bir şehirden kurtulup sonra da ailemize yeniden kavuşmaya çalışacağız. Robotlara ve tehlikeli yaratıklara dikkat ederek ilerleyeceğimiz ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışacağımız senaryo boyunca, bize eşlik edecek B12 isimli bir dostumuz da olacak.

Exit mobile version