Stray, Ağustos Ayında Xbox Konsollarına da Geliyor!

Beklenen müjdeli haber sonunda geldi!

Stray, Ağustos Ayında Xbox Konsollarına da Geliyor!

Kedili macera oyunu Stray için Xbox sahiplerinin özlemi kısa bir süre sonra sona erecek. Annapurna Interactive ve BlueTwelve Studio, yaptıkları duyuru ile oyunun Xbox One ve Xbox Series konsollarına çıkış tarihini müjdelediler. Neyse ki çok fazla beklemek gerekmeyecek.


İlginiz Çekebilir: Xbox Live Gold Temmuz 2023 Oyunları Duyuruldu


İlk çalışmaların 2015 yılında başladığı Stray, 2020 yılında düzenlenen ilk PlayStation 5 sunumunda duyurulmuştu. Hikayesine göre ailesinden kopmuş olan bir kedinin rolünde olacağımız oyunda, önce unutulup gitmiş olan bir şehirden kurtulup sonra da ailemize yeniden kavuşmaya çalışacağız. Robotlara ve tehlikeli yaratıklara dikkat ederek ilerleyeceğimiz ve çeşitli gizemleri çözmeye çalışacağımız senaryo boyunca, bize eşlik edecek B12 isimli bir dostumuz da olacak.

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında PC (Steam), PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulmuş olan Stray’yin, bir süre önce Xbox konsollarına da geleceğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu hafta gerçekleştirilen Annapurna Interactive Showcase 2023 sırasında, Annapurna Interactive ve BlueTwelve Studio tarafından oyunun 10 Ağustos 2023 tarihinde Xbox One ve Xbox Series için de satışa sunulacağı resmi olarak duyuruldu.

Oldukça sevimli bir fragman ile yapılan duyuruda, kedimiz unutulmuş şehirdeki bir evde uyandıktan sonra ev sahibinin yanına gidiyor. Masadaki Xbox Series kolunu görmesi ile tüm uyarılara aldırmadan patisiyle dürttürerek aşağı düşürmesi fazla zamanını almıyor. Kolun yere düşmesi ile ekranda Xbox logosu beliriyor ve akabinde de oynanış kısımları karşımıza geliyor.

Exit mobile version