Stellar Blade Demosu Bu Hafta Yayınlanacak

Oyunu merak edenler kaçırmasın...

Stellar Blade Demosu Bu Hafta Yayınlanacak

PlayStation 5 için özel olarak geliştirilen Stellar Blade demosu ile bu hafta oyuncuların karşısına çıkacak. Sony Interactive Entertainment ve SHIFT UP tarafından demoya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: eFootball’a Anime İçerikleri Geliyor


2019 yılında Project EVE adıyla duyurulmuş olan Stellar Blade, 26 Nisan 2024 tarihinde Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile PlayStation 5 için özel olarak satışa sunulacak. Hikayeye göre Naytiba adı verilen yaratık istilacılara karşı verilen savaşın kaybedilmesi sonrasında insanlık, dünyadan kaçmak zorunda kalıyor. Biz ise Colony tarafından oluşturulan ekipten Eve isimli karakterin rolüne bürünüyor ve dünyayı insanlığa geri kazandırmak amacıyla Naytiba ile mücadeleye giriyoruz.

Stellar Blade Demosu Geliyor

Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunu çıkışından önce denemek isteyen oyuncular için, Stellar Blade demosu 29 Mart 2024 Cuma günü TSİ 17:00 sıralarında yayınlanacak.

Oyun yönetmeni Kim Hyung tarafından verilen detaylara bakılırsa demoda, Eidos 7 şehrini keşfedeceğimiz ilk bölümü oynama ve oynanış mekaniklerini bizzat deneyimleme fırsatını bulacağız. Hatta finalde de bir bölüm sonu düşmanı ile yapacağımız savaş varmış. Bunun yanı sıra, kaydedilen aşama ana oyuna aktarılacak iken demoyu tamamlayan oyuncular için de küçük bir sürpriz varmış.

Exit mobile version