SteelSeries Yirminci Yılını Etkinliklerle Kutluyor!

Dünya genelindeki en popüler oyun ve ses markalarından birisi olan SteelSeries, yirminci yıl dönümünü bir yıl boyunca sürecek etkinliklerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

SteelSeries’ten 20. Yıl Etkinlikleri!

SteelSeries, yirmi yıldır e-spor ve profesyonel oyun dünyasının destekleyici gücü olmaya devam ediyor. İlk defa profesyonel takımlara sponsor olmaktan, profesyoneller için özel ürünler oluşturmaya ve yetenekli oyuncuları küresel çapta süper yıldızlara dönüştürmeye kadar pek çok konuda adından söz ettiren şirket, şu sıralar yirminci yaşını kutluyor.

StellSeries Yirminci Yılını Etkinliklerle Kutluyor!

Buna bağlı olarak sektörü büyütmeye, oyun oynamayı daha rekabetçi ve daha eğlenceli hale getirecek ürünler geliştirerek oyuncuların zafere ulaşmasını sağlamaya devam etmeyi hedefliyor.

2001 yılında Danimarka’da kurulan SteelSeries, ilk olarak tutkulu oyuncuların yüzey ihtiyaçlarını karşılamak için toz tutmayan bir cam mousepad olan yenilikçi ürünü Icemat’i oyuncularla buluşturdu.

O zamanlar, şirket kurucusu olan Jacob Wolff-Petersen, Kopenhag’da Counter-Strike oyuncusuyken nişan almayı imkansız kılan standart toz mıknatıslı mousepad kullanıyordu.

Ancak diğer oyuncuların aksine, hassasiyeti ön plana çıkaran kusursuz bir toz önleyici yüzey sunan ve FPS oyuncuları için tasarlanmış dünyanın ilk cam mousepad’ini tanıttı.

Bu sıra dışı yenilikten bu yana SteelSeries ilk mekanik oyun klavyesini, ilk kulak üstü oyun kulaklıklarını, içeri katlanabilen kulaklık mikrofonlarını ve ilk World of Warcraft MMO oyuncu mouse’unu tasarlayarak, diğer sayısız yeniliklerle etkili bir şekilde adını duyurmaya devam etti.

Şirketin yirminci yıl dönümünü kutlamak için oluşturduğu animasyon filmlerini buradan, 4 Şubat 2021 13:00’da düzenlenecek olan soru-cevap yayınını buradan ve 13 Şubat – 18 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenleyeceği SteelSeries Invitational adlı çevrim içi turnuvasını buradan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version