Steam’in En Çok Satanları: 13 – 19 Şubat 2023

Hogwarts Legacy fırtına gibi esmeye devam ediyor...

Oyun sektöründe yeni haftaya girmemizle birlikte, Steam’in en çok satanları listelerinin bir günceli daha ortaya çıktı. Hogwarts Legacy oyununun liderliğini ikinci haftaya taşıdığı ilk onda, her zamanki gibi değişimler mevcut. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Valheim’in Xbox Konsollarına Çıkış Tarihi Duyuruldu


2023’ün Altıncı Haftasında Steam’in En Çok Satanları

  1. Hogwarts Legacy
  2. Hogwarts Legacy: Digital Edition
  3. Steam Deck
  4. Call of Duty: Modern Warfare II
  5. Wild Hearts
  6. Wild Hearts: Standart Edition
  7. Destiny 2: Lightfall + Annual Pass
  8. Returnal
  9. CS:GO Prime Status Upgrade
  10. Pharaoh: A New Era

Review-in-Progress-Wild-Hearts-0-1

13 – 19 Şubat 2023 tarihleri arasını kapsayan son haftada, özel sürümü ile Hogwarts Legacy oyununun ilk iki sırayı elinde tuttuğunu görüyoruz. Şimdiye kadar ilk defa beşinci sıraya kadar gerilemiş olan Steam Deck ise üçüncü sıraya çıkmış.

Bir önceki hafta ilk ondan düşmüş olan Call of Duty: Modern Warfare II, bir haftalık boşluğun ardından, dördüncü sıradan bir geri dönüşe imza atmış durumda.

Beşinci ve altıncı sıralarda, Electronic Arts ve Koei Tecmo Games işbirliğinde Omega Force tarafından PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş olan Wild Hearts karşımıza çıkıyor. 16 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulmuş olan oyun, Monster Hunter serisinin en büyük rakibi olma hedefinde. Ne var ki şimdilik 3.595 inceleme sonucunda % 42 oranında olumlu eleştiri alabilmiş.

Bir önceki hafta sekizinci sırada karşımıza çıkmış olan Destiny 2: Lightfall + Annual Pass, güncel listede yedinciliğe çıkmış iken, geçtiğimiz hafta çıkmış olan diğer iki oyundan Returnal sekizinci, Pharaoh: A New Era ise son sırada yer alıyor. Dokuzuncu CS:GO Prime Status Upgrade de bir önceki hafta onuncu sıradaydı.

Exit mobile version