Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 31 Ekim – 6 Kasım

Task Force 141 ekibi görevde...

Kullanıcıların satın alımları ile Valve tarafından haftalık olarak yayınlanan Steam’de geçen haftanın en çok satanları listelerinin bir yenisi daha gün yüzüne çıktı. Bir önceki hafta Steak Deck cihazını zirveden indirmiş olan Modern Warfare 2, bir süre durumunu koruyacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla, Steam’e Gelecek Gibi


31 Ekim – 6 Kasım 2022 tarihleri arasını kapsayan listenin birinci sırasında, Task Force 141 ekibi yüzlerindeki kocaman gülümsemeleri ile karşılıyorlar. Genele baktığımızda, üç farklı Modern Warfare 2 sürümü ile mesken tutuyor. Bu durum aslında yeni bir şey değil. Çünkü, önceki haftalarda da aynı durumu yaşamıştık. Görünüşe göre, daha bir süre devam edecek.

ZPS5bMqMUcGGcM53gYfAUB-1200-80

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Call of Duty: Modern Warfare 2
  2. Steam Deck
  3. Call of Duty: Modern Warfare 2
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2
  5. Cyberpunk 2077
  6. Battlefield 1
  7. Football Manager 2023
  8. Victoria 3
  9. Persona 5 Royal
  10. New World

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Modern Warfare 2 listede üç farklı sürümü ile bulunuyor. Diğer ikisi ise üçüncü ve dördüncü sırada yer alıyorlar. Steam Deck ise ikinci sıradaki mevcudiyetini korumaya devam ediyor.

Cyberpunk 2077 ise konumunu koruyan bir başka oyun oldu. Bir önceki hafta beşinci sırada olan aksiyon-rol yapma oyunu, bu hafta da aynı sırada karşımıza çıkıyor. Altıncı sırada, uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmış olan Battlefield 1 var. Bu arada, oyunun bugün saat 20:00 sıralarında sona erecek % 88 oranındaki indirim ile 33.59 TL’ye satıldığını hatırlatalım.

Güncel listenin yedinci sırasını Football Manager 2023 kapmış. Menajerlik oyunu, bir önceki hafta son sırada yer alıyordu. Sekizinci sırada ise, bir basamak aşağıya kaymış olan Victoria 3 oyununu görüyoruz.

Son iki sırada, bir önceki haftanın altıncısı olan Persona 5 Royal ve halihazırda % 50 indirim ile 88.75 TL’ye satın alabileceğiniz New World bulunuyor.

Exit mobile version