Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 26 Eylül – 2 Ekim

Eski oyunların geri dönüşleri devam ediyor...

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri güncel olarak yayınlanmaya devam ediliyor. Bu aralar eski oyunların yaptığı geri dönüşleri daha sık görmeye başladık. Bunda elbette, eskiye oranla indirim oranının yükseltilmesinin de payı var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Listeleri Bölümü için Revizyon Gerçekleştirildi


26 Eylül – 2 Ekim 2022 tarihleri arasını kapsayan güncel listenin zirvesinde yine bir değişiklik yaşanmış değil. Ne var ki, bizleri şaşırtmayacak şekilde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önemli değişikliklerin yaşandığı bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu görebiliyoruz.

cpy2QBtg5d5dBkR2d5mYLn-1200-80

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Steam Deck
  2. EA SPORTS FIFA 23 Ultimate Edition
  3. Need for Speed Heat
  4. EA SPORTS FIFA 23
  5. Cyberpunk 2077
  6. BONELAB
  7. Slime Rancher 2
  8. EA SPORTS FIFA 23 Pre-order Edition
  9. Call of Duty: Modern Warfare 2
  10. Call of Duty: Modern Warfare 2

Taşınabilir oyun bilgisayarı tanımlanasının daha uygun olacağı Steam Deck, zirvede geçirdiği haftalara bir yenisini ekler iken EA SPORTS FIFA 23 ve Need for Speed Heat de geçtiğimiz haftanın en başarılı oyunlarının başlarında geliyorlar. Sizin de gördüğünüz üzere, güncel FIFA oyunu listede üç sürümü ile bulunuyor. Bunların ilki Ultimate, ikincisi dördüncü sırada bulunan standart ve sonuncusu da sekizinci sırada bulunan ön-sipariş sürümü oluyor.

Uzun süreden sonra ilk ona geri dönmüş olan Need for Speed Heat, üçüncü sıraya yerleşmiş. EA Play aboneliğiniz ile tek kuruş ödemeden oynayabileceğiniz gibi 11 Ekim 2022 tarihinde sona erecek olan % 95 oranındaki indirim ile 25 TL’ye sahip olabilirsiniz. Esas fiyatının 499.99 TL olduğunu göz önünde bulunduracak olursak, bir daha kolay kolay ele geçmeyeceğini düşündüğümüz bu fırsatı kaçırmayın deriz.

Bir önceki haftanın üçüncü olan Cyberpunk 2077, bu hafta bizi beşinci sırada karşılıyor. Slime Rancher 2 ise iki basamak gerileyip yedinci sıraya oturmuş. Güncel listenin bir diğer yeni üyesi, 29 Eylül 2022 tarihinde çıkan BONELAB.

Son iki sıra ise Call of Duty: Modern Warfare 2. Daha önceden de söylediğimiz gibi, bu bir yazım hatasından ziyade Steam mağazasının her bir sürümü farklı değerlendirmesi ile oluşmuş bir durum.

Exit mobile version