Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 24 – 30 Ekim

Modern Warfare 2, Steam Deck hükmüne son verdi!

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri, güncel olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu defa bizleri büyük bir sürpriz bekliyor. Steam Deck cihazının aylar süren liderlik serisi, geçtiğimiz hafta ile sona erdi. Peki güncel listenin zirvesinde hangi oyun var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Çığlık Festivali 2022 Başladı!


24 – 30 Ekim 2022 tarihleri arasını kapsayan listenin birinci sırasında, geçtiğimiz hafta içerisinde değişiklik yaşandı. 28 Aralık 2022 Cuma günü esas çıkışını gerçekleştirmiş olan Call of Duty: Modern Warfare II, Steam Deck cihazını geride bırakarak zirvenin yeni sahibi oldu.

Featured-Victoria-3-what-are-fronts-and-how-do-they-work

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Call of Duty Modern Warfare II
  2. Steam Deck
  3. Call of Duty Modern Warfare II
  4. Victoria 3
  5. Cyberpunk 2077
  6. Persona 5 Royal
  7. Victoria 3
  8. Victoria 3 Grand Edition
  9. RimWorld Biotech
  10. Football Manager 2023

Uzun bir aradan sonra zirvenin değiştiği geçtiğimiz haftada, ikinci sırada Steam Deck cihazını görebiliyoruz. Üçüncü sıranın sahibi ise şu an için Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununun bir başka sürümü oluyor.

Aşağılara indiğimizde, bizi dördüncü sırada 25 Ekim 2022 Salı günü satışa sunulmuş olan Victoria 3 karşılıyor. Bu oyunun liste genelinde üç farklı sürümü bulunuyor. İkincisi yedinci ve Grand Edition olan üçüncüsü de sekizinci sırada yer alıyor.

Bir önceki hafta ilk ondan düşmüş olan Cyberpunk 2077, güncel listenin beşinci sırası ile geri dönüş yapmış iken yine bir önceki haftanın üçüncüsü olan Persona 5 Royal oyununun da altıncı sıraya kadar gerilemiş olduğunu görebiliyoruz.

Son iki basamakta ise RimWorld – Biotech ve Football Manager 2023 var. Bu iki oyun, bir önceki hafta yine arka arkaya beşinci ve altıncı sırada yer almışlardı.

Exit mobile version