Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 22 – 28 Ağustos

Steam Deck için bir zafer haftası daha...

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri güncel olarak yayınlanmaya devam ediliyor. Geride kalan son haftaya ilişkin olarak Valve tarafından yayınlanan listelerin bu yenisinde, bakalım bizleri nasıl bir sıralama karşılıyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Valve, Steam Deck için Uzun Vadeli Planlar Yapıyor


22 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasını kapsayan yeni liste, aynı zamanda Steam Deck için zirvede geçirilen haftalara bir yenisini daha ekledi. Bir öncekine göre yine belirgin değişikliklerin yaşandığı güncel listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

m2xYfmieToENmM6UdvEW4B-1200-80

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Steam Deck
  2. Destiny 2 Lightfall (eklenti ön-siparişi) + Annual Pass
  3. Total War: Warhammer III
  4. Marvel’s Spider-Man Remastered
  5. Cult of the Lamb
  6. Total War: Warhammer III – Champions of Chaos
  7. F1 Manager 2022 (Ön-Sipariş)
  8. Sekiro: Shadows Die Twice – GOTY Edition
  9. Hogwarts Legacy (Ön-Sipariş)
  10. Naraka: Bladepoint

Zirvenin sahibinin değişmediği bir önceki haftada, bir önceki liste ile karşılaştırdığımız zaman, ikinci sırada yer alan Marvel’s Spider-Man Remastered oyununun dördüncü sıraya gerilemiş olduğu görülebiliyor. Yerine ise Annual Pass ile Destiny 2 Lightfall eklenti ön-sipariş versiyonunun gelmiş.

Total War: Warhammer III üçüncü sıradan ilk ona geri dönüş yapmış iken, bir önceki listenin üçüncüsü olan Cult of the Lamb de beşinci sırada bizi karşılıyor.

Güncel listenin altıncı sırasında Total War: Warhammer III oyununun Champions of Chaos içeriğinin yer aldığını görebiliyoruz. Yedinci sıradaki F1 Manager 2022 ile dokuzuncu sıradaki Hogwarts Legacy, Destiny 2 Lightfall eklenti ön-sipariş ile listede ön-sipariş versiyonları ile karşımıza çıkan diğer iki isim oluyor.

Son olarak, Sekiro: Shadows Die Twice – GOTY Edition ile FromSoftware oyunu ilk ona geri dönmüş iken, son orada ise Naraka: Bladepoint yer alıyor.

Exit mobile version