Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 17 – 23 Ekim

Yeniliklerin yanı sıra geri dönüşler yaşanmaya devam ediyor...

Steam’de geçen haftanın en çok satanları listeleri, güncel olarak karşımıza çıkmaya devam ediyor. Eğer bir önceki haftadan geçtiğimiz haftaya geçerken ne gibi değişikliklerin yaşandığını merak ediyorsanız, detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Eş Zamanlı Kullanıcı Sayısı, Yeni Rekora İmza Attı


17 – 23 Ekim 2022 tarihleri arasını kapsayan listenin zirvesinde yine bir değişliğin olmadığını görüyoruz. Ne var ki, bizleri şaşırtmayacak şekilde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önemli değişikliklerin yaşandığı tabloların bir yenisi daha karşımızda duruyor.

nV6pNmmT8VFvKGSc5KCXUF-1200-80

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Steam Deck
  2. Call of Duty: Modern Warfare 2
  3. Person 5 Royal
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2
  5. RimWorld – Biotech
  6. Football Manager 2023
  7. Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  8. Gotham Knights
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Gotham Knights

Yayınlanan güncel listede, ne ilginçtir ki Steam Docking Station’ın fazla uzun süre dayanamadığını görebiliyoruz. Öyle ki, bahsi geçen ekipman ilk ondan düşer iken yerine ön-sipariş sürümü ile Call of Duty: Modern Warfare 2 gelmiş. Oyunun bir diğer ön-sipariş sürümü ise dördüncü sırada karşımıza çıkıyor. Tam aralarına ise Persona 5 Royal oturmuş.

Geçtiğimiz haftanın listesinde, birçok yeni oyunun yanı sıra, geri dönüş yapanları da görebilmek mümkün oluyor. Geri dönüş yapanlardan bir tanesi beşinci sıradaki Biotech içeriği ile RimWorld iken, bir diğeri ise hemen arkasından altıncı sıradaki Football Manager 2023 oldu.

Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız hafta, Uncharted: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu PC için de satışa sunulmuştu. İçeriğinde Nathan Drake ve Chloe Frazer ikilisinin maceralarının anlatıldığı oyunların bulunduğu paket, yedinci sırada bizi karşılıyor. PlayStation konsollarında PC’ye geçiş yapan oyunların genelinde üstün performans sergileyerek daha üst sıralarda yer aldığını görmüştük. Ne var ki Uncharted oyunları şimdilik bir geleneği bozmuş gibi görünüyor. Ancak ilerleyen zamanlarda bu durumun değiştiğini gözlemleyebiliriz.

Son üç sıranın ikisi Gotham Knights oyununa emanet. Oyunun iki sürümünden birisi sekizinci, diğeri ise son sırada yer alıyor. Dokuzuncu sıradaki Red Dead Redemption 2 ise ilk ona geri dönen bir başka oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Exit mobile version