Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 10 – 16 Ekim

Steam Deck artık ilk iki sırayı kapatıyor...

Oyuncuların satın alımları ile Valve tarafından oluşturulan Steam’de geçen haftanın en çok satanları listelerinin bir yenisi daha ortaya çıktı. Bu defa ilk üç sıranın değişmediği listelerin güncelinde, bakalım nasıl bir tablo ile karşı karşıyayız? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Neon Prime, Valve Şirketinin Yeni Oyunu Olabilir


10 – 16 Ekim 2022 tarihleri arasını kapsayan listenin zirvesinde yine bir değişliğin olmadığını görüyoruz. Ne var ki, bizleri şaşırtmayacak şekilde, geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi önemli değişikliklerin yaşandığı tabloların bir yenisi daha karşımızda duruyor.

akRPNNPZz3vnerUhY3J7WL-1200-80

Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları Listelendi

  1. Steam Deck
  2. Steam Docking Station
  3. FIFA 23
  4. Cyberpunk 2077
  5. Call of Duty: Modern Warfare 2
  6. Stray
  7. Marauders
  8. Grounded
  9. Call of Duty Modern Warfare 2
  10. Coral Island

Bir önceki haftanın listesinin ikinci sırasında, Steam Deck için satışa sunulmuş olan Steam Deck Docking Station bulunuyordu. Geçtiğimiz haftanın listesinde ise bu durumda bir değişiklik yaşanmış değil. Hatta buna EA SPORTS FIFA 23 oyununu da dahil edebiliriz.

Dördüncü sırada bizi Cyberpunk 2077 karşılıyor bizi. CD Projekt RED tarafından geliştirilmiş olan oyun, bir önceki hafta altıncı sıraya kadar düşmüştü. Güncel listede bir kez daha iki Modern Warfare 2 görebiliyoruz. Bunlardan ilki beşinci sırada iken, diğerinin ise dokuzuncu sırada olduğu görülüyor. Bir kez daha hatırlatmak gerekirse, Steam üzerinde her bir versiyon farklı olarak değerlendirildiği için böyle bir durum ile karşılaşıyoruz.

Altıncı sırada, uzun bir aradan sonra ilk ona geri dönüş yapan Stray bulunuyor. Bir önceki haftanın beşincisi olan Marauder, yedinci sıraya ve yedincisi olan Grounded ise sekizinci sıraya gerilemiş durumda.

11 Ekim 2022 tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş olan Coral Island’ın, ilk ona sonuncu sıradan giriş yaptığını görüyoruz. Bakalım bir sonraki listede, bu oyunun güncel durumu ne olacak?

Exit mobile version