Steam’de EA Oyunları İndirime Girdi

Birçok oyun uygun diyebileceğimiz fiyatlara düştüler...

Steam’de EA oyunları için indirim kampanyası başladı. Dijital oyun mağazaları arasında en çok tercih edilenlerin arasında önemli bir yere sahip olan Steam, Amerika menşeli yayıncının oyunlarını sevenlerin ilgisini çekebilecek bir hamlede bulundu. Geniş bir yelpazeyi kapsayan kampanyada, seçili oyunlar uygun diyebileceğimiz fiyatlara indiler. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: EA, Call of Duty Serisinin Xbox’a Özel Olmasını Umuyormuş


Steam’de EA Oyunları için İndirim Kampanyası

Valve dijital oyun mağazası Steam, oyunculara birbirinden uygun fırsatlar sunmaya devam ediyor. 20 Eylül 2022 Salı günü TSİ 20:00 sıralarında son bulacak olan kampanya kapsamında, tam sürüm oyunlar, indirilebilir içerikler ve oyun müzikleri dahil % 50 ile % 75 arasında değişen oranda indirimler söz konusu.

Buradan ulaşabileceğiniz sayfaya bakacak olursak, ilk dikkat çekenlerden bir tanesi Battlefield V oluyor. Definitive Edition % 75 indirim ile 124.99 TL iken, Battlefield Bundle ise % 82 indirim ile 189.57 TL karşılığında satın alınabiliyor. İçeriğinde de Battlefield 1, Battlefield 4 ve Battlefield V bulunuyor.

tCVsGQyfWVMHQF75TZqCAX-1200-80

Eğer arkadaşınız ile oynamalık bir şey arıyorsanız, A Way Out güzel bir tercih olabilir. % 75 indirim ile 49.75 TL. Ayrıca içeriğinde bu oyunla birlikte It Takes Two’nun bulunduğu Hazelight Bundle da % 32 indirim ile 404.76 TL.

Sizlere öncelikli olarak önerebileceğimiz bir diğer seçenek ise Dead Space Pack. İçeriğinde birinci, ikinci ve Awakened içeriği ile üçüncü oyunun da bulunduğu paket, % 74 indirim ile 118.55 TL karşılığında satın alınabiliyor.

İndirime giren oyunlardan dikkat çeken diğerleri için aşağıya bakabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar dileriz!

 

Exit mobile version