Steam’de 5 Oyun Ücretsiz Oldu! Kaçırmayın

Steam ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor.

steam 5 ücretsiz oyun

Steam’de 5 oyun ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sunuldu. Bu oyunların 6 Nisan tarihine kadar kütüphanelere eklenmesi durumunda, istenildiği kadar ücretsiz olarak oynanabileceği söylendi.

Dünyanın en çok kullanılan dijital oyun platformu Steam, geçtiğimiz günlerde uzun süreli tekel konumunu kaybetmeye başlamıştı. Fortnite’tan parayı vuran Epic Games, aslında uzun süredir var olan mağazasını daha işlevsel hale getirmişti.

Eski oyuncuların hatırlayacağı üzere neredeyse her bilgisayarda kurulu olan Epic Games Store, sektöre hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Özellikle her hafta dağıttığı ücretsiz ve kaliteli oyunlarla oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran Epic Games, Steam’i de harekete geçirmişti.


İlginizi çekebilir: Steam’den Epic Games Store’a büyük hakaret


Valve’ın kurucusu Gabe Newell, “Yeni platformlar sektör için her zaman iyidir. Fakat bu rekabetin en başında biraz olsun zorlanmamız gayet mümkün” demişti. Kısaca Epic Game kadar büyük bütçeler harcayamayacaklarını ve rekabetin ilk günlerinde geriye düşeceklerini kabul etmişti.

Bu açıklamanın ardından Steam de ücretsiz oyunlar dağıtmaya başlamıştı. Epic ile karşılaştırdığımız Steam’in ücretsiz olarak sunduğu oyunlar daha düşük bütçeli yapımlar olurlarken, yine de oynaması eğlenceli yapımlar seçilmişti.

Bugün itibarıyla platform üzerinde 5 oyun daha ücretsiz hale geldi. Bu oyunların Steam kütüphanelerine 6 Nisan tarihine kadar eklenebileceği belirtildi.

Steam’deki 5 ücretsiz oyun hangileri?

ESCAPE FROM TETHYS

Tanıtım: Uzak bir gezegende tuzağa düştün, yalnız ve üşüyorsun. Tek amacı her şeyi öldürmek olan bir droid tarafından takip ediliyorsun. Bir çıkış bulmalısın. Çevreyi keşfedin, gizli yükseltmeleri, yeni silahları bulun ve sonunda bu karanlık, düşmanca gezegenden kaçın…

KHAN VS KAHN

Tanıtım: Khan VS Kahn, iki yarışçının en iyi olmak için yarıştığı ve 5 zafer türünden birini elde ettiği sıra tabanlı bir strateji oyunudur. 1v1 Düelloda bir arkadaşınıza karşı oynayın ve  her seferinde en zeki olanınız kazansın. Düşmanınızın binasını kullanabilirsiniz; ancak dikkatli olun, o da sizinkini kullanabilir!

KEYBOARD KILLER

Tanıtım: Keyboard Killer basit klavye oyunu değil; yıldız gemisi ve ejderhaları (^ – ^) kurtarmak için göktaşları öldürmek gereken bir yapımdır. Oyunu tamamlayabilmek için çok hızlı olmalısın. En zor seviyelerde daha sonra 500 apm hızlara ulaşmanız istenmektedir!!!

WELCOME BACK TO 2007 2

Tanıtım: 2007’nin geri dönmeyeceğini söyleyebilir misiniz? 11 yıl sonra, 2007 yılı 2018’de bize geri dönüyor! TEKRAR! Müthiş bir hikayeye hazır olun! WBT2007 2 eski bir platform oyununun yeniden hazırlanmış halidir.

CAELUS TRIDENT

Tanıtım: Caelus Trident, Fractured Rogue Studios LLC’nin ilk oyunu. Klasik arcade atıcılarına saygı göstererek, bağımlılık yapan uzay savaş eylemi dalgasından sonra dalga hayatta kalmaya çalışan armada son gemisinin rolünü üstleniyor.


Steam indir


 

Exit mobile version