Steam Yaz İndirimi Yakında Başlıyor!

Geliyor gelmekte olan...

Steam Yaz İndirimleri Yakında Başlıyor!

Oyuncular olarak sevdiğimiz bir döneme daha yaklaştık. Bildiğiniz gibi yıl boyunca sezonluk indirim dönemleri oluyor ve kış ile ilkbahar sonrasında, şimdi de geldi yaz indirimlerine. Steam yaz indirimi de bu hafta içerisinde başlayacak. Cüzdanlar hazır mı?


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store ve Steam Kullanıcıları Bir Araya Geliyor


Steam Yaz İndirimi 2022 Tarihleri Resmiyet Kazandı

Bugün itibarıyla Steam Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni bir fragman ile mağazadaki yaz indiriminin 23 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 20:00 itibarıyla başlayacak ve 7 Temmuz 2022 Perşembe günü TSİ 20:00 sıralarında da sona erecek. Yani toplamda iki haftalık bir dönem bizleri bekliyor Valve mağazasında.

Önceki sezonlarda olduğu gibi yine hem serilere hem de türlere bağlı olarak gruplandırılacak yüzlerce oyunun indirime girmesinin yanı sıra, çeşitli etkinlikler, tercihen rozet oluşturmada veya sattığımız takdirde parası Steam cüzdanımıza eklenecek olan takas kartları ve biriktirdiğimiz puanları Puan Dükkanı kısmında harcayarak alabileceğimiz ve profil sayfanızı özelleştirebileceğimiz farklı farklı sezonluk eşyalar bizleri bekleyecek.

Yayınlanan yeni fragmanda, kampanya döneminde karşımıza çıkacak olan oyunlardan otuz ikisi ön-plana çıkartılıyor. Aralarında God of War, Ghostwire: Tokyo, Cyberpunk 2077, The Elder Scrolls Online, Forza Horizon 5, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Dying Light 2, Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto V ve Total War: WARHAMMER III gibi oyunların da bulunduğu fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Peki sizin Steam Yaz İndirimi 2022 kampanyasında indirime girmesi beklediğiniz oyunlar hangileri? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version