Steam’de Tomb Raider Oyunlarına Zam Geldi

Lara Croft üzgün, oyuncular daha da üzgün...

Oyun dünyasındaki en popüler serilerden bir tanesine, Steam’de Tomb Raider oyunlarına zam geldi. % 129’a varan fiyat artışları söz konusu diyelim. Peki güncel fiyatlar ne oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Mount & Blade Serisi Steam’de Zamlandı: Güncel Fiyatlar Ne Oldu?


Dünya genelinde artan enflasyon pek çok sektörü vurmaya devam eder iken, bizdeki etkisi kur kaynaklı olarak haliyle daha fazla oluyor. Oyun sektörü de bunlara dahil ve geçmişte AAA oyunlar ciddi zamlar görmüştük. Liste, Steam’de Tomb Raider oyunlarına zam yapılması ile genişlemeye devam ediyor.

Yeni Tomb Raider Unreal Engine 5 ile Geliştirilme Aşamasında

Steam döviz kurunun geçtiğimiz yıl içerisinde yerel fiyatlandırma kapsamında 10 TL olmasından sonra, büyük yayıncılar elbette harekete geçtiler. Ne var ki içlerinden bazıları zamları bu sınırı aşmadan yapmış iken, bazıları ise yerel fiyatlandırmayı yok saydılar. Bunun sonucu olarak, uç boyutta fiyat sıçramaları ile karşılaşmıştık. Dünya genelindeki enflasyona bağlı olarak görmeye de devam ediyoruz.

Steam’de Tomb Raider Oyunlarına Zam: Güncel Fiyatlar Ne Oldu?

Bir süredir fiyatı oldukça uygun olan Tomb Raider serisinin hem oyunları hem de indirilebilir içerikleri % 11 ile % 129 oranında zamlandılar. Ancak fiyatların, son dönemdeki oyun fiyatlarına göre göreceli olarak makul olduğunu söyleyebiliriz. Güncel fiyatlar şu şekilde;

Bunların haricinde, 2013 yılında çıkmış olan Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider oyunları ile ilgili içeriklerin de zamlanmış olduğunu söyleyelim.

Exit mobile version