Steam THQ Nordic İndirim Kampanyası Başladı

Avusturya menşeli yayıncının oyunları Steam mağazasında indirime girdi.

Steam THQ Nordic indirim kampanyası başladı. Ünlü yayıncının onuncu yıl dönümüne özel olarak düzenlenen kampanyada, seçili oyunlar uygun fiyatlara düştüler. Eğer Avusturya menşeli yayıncının oyunları hoşunuza gidiyorsa, girip bir bakmanızda fayda var. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Steam Ücretsiz Oyunlar Dağıtıyor


23 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek olan indirim döneminde, kayda değer birçok oyunun listelendiğini ve % 15 ile % 90 arasında değişen oranda fiyat düşüşlerinin olduğunu görebiliyoruz. Her zaman olduğu gibi sizlere tavsiyede bulunabileceğimiz bazı oyunlara da değinmeden geçmeyelim.

Steam THQ Nordic İndirim Kampanyası Neler Sunuyor?

Eğer araba yarışı türünden hoşlanıyorsanız, Wreckfest makul bir tercih olabilir. % 50 indirimle 63 TL’ye alabileceğiniz oyun, FlatOut ve FlatOut 2 geliştiricisi Bugbear stüdyosunun elinden çıkıyor ve oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Oyuna adını veren şampiyonada zirveye ulaşmaya çalıştığınız kariyer modunun yanı sıra çok oyunculu mod desteği de bulunuyor. Eski Amerikan arabalarından Asya menşeli araçlara kadar uzanan geniş bir araç yelpazenizin bulunduğu Wreckfest’te, hem görünümünü özelleştirebiliyor hem de gövde zırhını güçlendirebiliyorsunuz.

THQ Nordic İndirim Kampanyası Wreckfest

Arkadaşınız ile kooperatif olarak oynayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız, Darksiders Genesis’i kaçırmayın. % 67 indirim ile 21.45 TL karşılığında kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Hikaye olarak ilk oyunun öncesinde geçen bu Darksiders hikayesine göre, Cennet ve Cehennem arasında patlak veren savaşı durdurmak ve varoluşun dengesini sağlamak isteyen The Council, bu görevi yerine getirmesi için Mahşerin Dört Atlısı grubunu kurar ve onlara ulaşılamaz bir güç bahşeder. Ne var ki, bu gücün bir de bedeli olmuştur: Kendi türlerinden kalanları yok etmek. Cennette yaşanan trajedinin etkisinden kurtulamayan War (Savaş) ve Strife (Çatışma) için sıradaki hedef Şeytan Kral Lucifer olacak. Konuya göre Lucifer, cehennemin dört bir yanındaki usta şeytanlara güç bahşederek cennet ve cehennem arasında dengeyi bozmanın planlarını yapıyormuş. War ve Strife ise hem bu ustaları avlamak, hem plan hakkında bilgi toplamak, hem de denge için tehdit oluşturan komployu ortadan kaldırmaya çalışacaklar.

Öncelikli olarak önerebileceğimiz oyunların sonuncusu ise Biomutant. % 34 indirimle 197.34 TL’ye alabilirsiniz. Oyunda sunulacak olan dönüşüm sistemi sayesinde, senaryo boyunca karakterimiz gelişecek ve buna bağlı olarak da yeni güçler ve mukavemetler kazanacak. Bununla birlikte, her bir dönüşümün çatışma ve hayatta kalış şeklinize etkisi olacak. Ayrıca yakın dövüş saldırılarınızı, uzak mesafeli silahlarınızı ve Psi güçlerinizi birbirleri ile çeşitli şekillerde kullanarak, çatışmalardan galip çıkmaya çalışacaksınız. Biomutant’ta etraftan bulduğunuz eşyalar ile yeni silahlar ve zırh üretebilmeniz de mümkün olacak.

Bu önerilerimizin yanı sıra, tercih edebileceğiniz diğer oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version