Steam Sonbahar İndirimi 2022, Haftaya Başlıyor!

Büyük güne beş kaldı...

Steam Sonbahar İndirimi 2022, Haftaya Başlıyor!

Steam Sonbahar İndirimi 2022 için beklenen gün yavaş yavaş geliyor. Sekiz günlük süre boyunca, mağaza genelindeki büyük ve küçük bütçeli yüzlerce oyun indirimde olacak ve bizler de uzun zamandır kütüphanemize dahil etmek için fırsat kolladığımız oyunlara sahip olabileceğiz. Valve ise bunun öncesinde yayınladığı fragman ile ateşe bir odun daha attı.


İlginizi Çekebilir: GTA: The Trilogy – Definitive Edition, Yakında Steam’e de Gelebilir


Steam Sonbahar İndirimi 2022 için Geri Sayım Başladı

Önümüzdeki hafta içerisinde, 22 Kasım 2022 Salı günü TSİ 21:00 sıralarında başlayacak ve 29 Kasım 2022 Salı günü TSİ 21:00 sıralarında da sona erecek. Hemen aşağıdan göz atabileceğiniz fragmanda, Hitman 3, Cyberpunk 2077, V Rising ve Hades gibi indirime girecek olan oyunlardan sekizi ve Steam Hediye Kartları gösteriliyor. Bu kartlar, 40 TL ile 800 TL arasında değişen beş farklı seçeneğe ayrılıyor.

Valve mağazasındaki sonbahar indirimi ile geleneksel Steam Ödülleri oylaması da başlayacak. Önceki oylamalarda olduğu gibi, mağaza genelindeki oyunlardan, aday gösterebileceğimiz on bir farklı kategori bizleri bekleyecek.

Tercihen geliştiricilerin etkinlik paylaşımı veya oylama sayfası üzerinden göstereceğiniz ilk adayda profiliniz için rozet kazanacak olup, devamında göstereceğiniz adaylar ile rozetinize seviye atlayabileceksiniz. Yani on birinci seviyeye kadar çıkartmanız mümkün olacak.

Exit mobile version