Steam Sınırlı Süreli Ücretsiz Oyunlar Dağıtıyor

Jagged Allience: 1 Gold Edition ve Titan Quest Anniversary Edition sizi bekliyor.

Steam sınırlı süreli ücretsiz oyunlar dağıtıyor. Hafta sonunuzu renklendirecek bu fırsatı kaçırmayın. Bahsi geçen oyunları kütüphanenize eklemeniz için bir hafta sürenizin olduğunu söyleyelim. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Ücretsiz Oyunlar (16 Eylül)


Steam Sınırlı Süreli Ücretsiz Oyunlar ile Sürpriz Yaptı

Bildiğiniz gibi Epic Games Store her hafta ücretsiz bir veya daha fazla oyun ile karşımıza çıkıyor. Ancak diğer dijital mağazaların da belirli zamanlarda ücretsiz oyun veya oyunlar dağıttıklarını görüyoruz.

Bu haberimizde ise sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtılmakta olan Jagged Allience: 1 Gold Edition ve Titan Quest Anniversary Edition oyunlarından bahsedeceğiz. Her ikisini de 23 Eylül 2021 Perşembe günü TSİ 20:00’da sona erecek olan bir program kapsamında tek kuruş ödemeden sahip olabilirsiniz. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olacaksınız.

Jagged Allience: 1 Gold Edition Hakkında

Bilim insanı Jack Richards ve kızı Brenda ikilisinin yaptığı çağrı üzerine Metavira adasına doğru yola çıkacağınız hikayeye göre sayısız yaşamın kaderi konumunda bulunan Fallow ağacı ve özsuyu, kötü niyetli ve hain paralı asker gücünün komutanı Santino’nun kontrolü altındadır. Size düşen ise komutanın planlarına son noktayı koymak olacak.

Senaryo boyunca siz ve paralı askerleriniz ile adayı karış karış geri almaya çalışacaksınız. Bu bağlamda, daha iyi paralı askerleri işe almak, yerel milis güçlerini eğitmek ve ekipmanınızı idareli olarak kullanmak durumunda olacaksınız.

Titan-Quest-Anniversary-Edition-1

Titan Quest Anniversary Edition Hakkında

İyi ve kötünün karşı karşıya geldiği Titan Quest oyununda, Titan’lar ebedi hapishanelerinden kaçıyor ve dünyada büyük bir felakete yol açıyorlar. Tanrılar ise hem insanlığın hem de tanrıların kaderinin belirleneceği epik mücadelede dönüm noktası olacak bir kahraman arayışındadırlar. Bu kahraman ise siz olacaksınız.

Yunan mitolojisinin en büyük kötü karakterleri ile mücadeleye gireceğiniz oyunda, Teiresias kehanetlerini canlandıracak, Agamemnon ve Achilles ile yan yana savaşacak ve Odysseus’un hilelerini kullanarak, çıktığınız karanlık macerada zafere ulaşamaya çalışacaksınız.

Anniversary Edition sayısız teknik sorunu giderirken, oyunun geneli için dengeleme ayarlamaları, iyileştirilmiş performans, genel kararlılık, düşman yapay zekası br çok oyunculu mod işlevselliği, daha büyük partiler ve daha üst seviye zorluklar için arttırılmış meydan okumalar ve ödüller, yeni kahramanlar ve bölüm sonu düşmanları, mod üreticileri için destek, daha fazla çözünürlük, daha geniş kamera mesafesi ve ölçeklendirilebilir kullanıcı arayüzü boyutu, daha yüksek istif sınırı, daha geniş zula, hızlı eşya toplama, Steam arkadaş davetleri, başarımları ve takas kartları ve daha birçok yenilik sunuyor.

Exit mobile version