Steam Rogue Diyarı İndirimleri Başladı

Oyun almak için uygun bir dönem daha başladı...

Şubat ayı içerisinde Valve tarafından yapılan resmi duyurunun ardından, sıradaki Steam Rogue Diyarı indirimleri de başladı. Bir hafta kadar sürecek olan kampanyanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’de Cüzdana Para Ekleme Miktarları Değiştirildi


Steam Rogue Diyarı İndirimleri Neler Sunuyor?

Mağazadaki yeni kampanya, 2 – 9 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öncekiler gibi çok geniş bir tür yelpazesinin olmadığını söyleyelim. Öyle ki, öne çıkan kısmını saymazsak, Roguelike, Rogue-lite, Souls-like ve Metroidvania olmak üzere bu dört farklı türe giren oyunlarda % 10 ile % 80 arası indirimler söz konusu oluyor.

Roguelike kısmında Dead Cells, ilk göze çarpanlardan biri oluyor. Sürekli büyüyen ve değişen bir kaleyi keşfettiğiniz, öldüğünüzde ise en baştan başladığınız oyun % 40 indirim ile 24 TL. Dead Cells: Road to the Sea Bundle ise % 44 indirim ile 39.96 TL.

Rogue-lite kısmında King Arthur: Knight’s Tale oyununu öneriyoruz. % 10 indirim ile 60.30 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Teklifin yirmi iki saat sonra sona ereceğini söyleyelim. Yani almaya karar verirseniz, acele etmenizde fayda var.

Souls-like türünde size önerebileceğimiz oyun elbette Sekiro: Shadows Die Twice olacak. FromSoftware stüdyosunun bir önceki eseri, % 50 indirim ile 144.50 TL’ye satılıyor.

Steam Rogue Diyarı SWJFO

Metroidvania tarafında ise Star Wars Jedi: Fallen Order, uygun fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Standart sürümü % 75 indirim ile 69.99 TL ve Deluxe sürümü % 70 indirim ile 104.99 TL karşılığında satın alınabiliyor iken, içeriğinde Star Wars: Battlefront II, Jedi: Fallen Order ve Squadrons bulunan EA STARS WARS ÜÇLÜ TOPLU PAKET ise % 77 indirim ile 207.87 TL’ye kütüphanenize eklenebilir.

Son olarak, sizlere önerebileceğimiz diğer oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version