Steam’de Oyun Gizleme Özelliği, Yeni Beta Güncellemesiyle Eklendi

Beklenen özellik geldi!

Yayınlanan yeni Beta güncellemesi ile Steam’de oyun gizleme özelliği, beraberinde gizli satın alım ve hediye gönderme ve sepet için getirilen yenilikler ile kullanıcılara sunuldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 2023 Yılının Steam Özeti Sizin İçin Ne Diyor?


Bildiğiniz gibi Steam, açıldığı günden bu yana hem görsellik, hem içerikler ve hem de desteklenen özellikler ile bir hayli gelişmişti ve gelişmeye de devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere bu ayın başlarında, hesabımızdaki istediğimiz oyunları gizleyebileceğimiz müjdelenmişti. Birçok kullanıcı için hayat kurtarıcı olabilecek bu özellik, beraberinde diğer bir dizi özellik ile yayınlanan yeni beta güncellemesi kapsamında kullanıcılara sunuldu.

Steam’de Oyun Gizleme Özelliği Sonunda Kullanıma Sunuldu

Oyun gizleme özelliği, tercih ettiğiniz oyunların arkadaş(lar)ınızın görebileceği alışveriş sepetiniz, oyun listeniz ve oyunun sayfası > ayarlar > yönet yolunu takip ederek ulaşabileceğiniz ekran vasıtasıyla istemcideki kütüphaneniz dahil olmak üzere her yerden kaldırılmasına olanak tanıyor. Bu sayede, kütüphanenizi her zamanki gibi görünür halde tutar iken, oyunlarınızın birkaçını sadece kendiniz görebileceksiniz.

steam-oyunlari-gizlemek-artik-mumkun2

Oyun gizleme özelliği dışında, hediye gönderme, satın alım ve sepet için de yenilikler bulunuyor. Yeni beta güncellemesi ile artık birden fazla arkadaşınıza hediye alabilecek iken, hediye notu yazma da basitleştirildi. Böylece ödeme süreci hızlı olarak gerçekleştirilecek.

Bir diğer önemli özellik ise sepetinize eklediğiniz ürünleri bütün cihazlarda görebilecek olmak. Bildiğiniz gibi bilgisayardaki Steam istemcisinde sepetimize eklediğimiz bir ürünü, mobil uygulamasında göremiyorduk. Bu durum artık yeni beta güncellemesi ile ortadan kalkıyor. Bununla birlikte, satın alacağımız bir oyunu satın alım aşamasında gizli olarak işaretleyebileceğiz. Bu şekilde yaptığımız satın alımlarda, satın aldığımız oyun Aktivite kısmında da görüntülenmeyecek.

Exit mobile version