Steam Ödülleri 2023 Adayları Ortaya Çıkıyor

Aday göstermeler başlasın!

Steam Ödülleri 2023 adayları, bugün başlayan oylama ile belirlenecek. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen süreçte, nihai oylamada yarışacak olan oyunlar kullanıcıların seçimleri ile belirlenecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Türk Lirası’ndan ABD Doları’na Geçiş Yaptı: İşte Fiyatlar


Steam Ödülleri 2023 Adayları Belli Oluyor

2016 yılından bu yana her sene düzenlenen Steam Ödülleri, işleyiş olarak iki aşamadan oluşuyor. İlk aşamada, oylama için on kategori belirleniyor ve kullanıcılar da her bir kategori için Steam mağazasında bulunan bir oyunu aday gösteriyor. Sonrasında ise gösterilen adaylıklar incelenerek, ikinci ve nihai oylama için her bir kategori için beş oyun belirleniyor ve artık kazananların kesinleşeceği süreç de başlamış oluyor.

Steam-Odulleri-2021-Adaylari-Belirlendi

Yılın Oyunu, Aşk ile Devam Ettirilen, Arkadaşlarla Daha Zevkli, Yılın VR Oyunu, Kötü Olduğunuz En İyi Oyun ve yeni eklenen En İyi Steam Deck Oyunu olmak üzere on bir farklı kategori ve bu kategorilerde gösterilen adayların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz. Oyunuzu kullanabilmek için ilgili sayfaya da buradan ulaşabilirsiniz. Aday gösterebileceğiniz kategoriler ise şöyle;

Ayrıca sayfada tamamlayabileceğiniz dört görevin olduğunu söyleyelim. Herhangi bir kategoride en az bir oyun aday göstermeniz durumuzda Steam Ödülleri Aday Komitesi Rozeti kazanacak iken, görevleri tamamlamanız durumunda da seviye atlatabilmeniz mümkün olacak.

Aday göstermek için 28 Kasım 2023 Salı günü TSİ 21:00’a kadar zamanınız olacak. Gösterilen adaylıklar neticesinde belirlenen finalistler için yapılacak olan oylama da Steam Kış İndirimi 2023 ile eş zamanlı olarak başlayacak olup, 2 Ocak 2024 Salı günü TSİ 21:00 sıralarında sonuçlar açıklanacak.

Exit mobile version